«Η οικογένεια του Μάνου δεν ήθελε για νύφη τη Ρούλα – Ξέρω για τις απόπειρες αυτοκτονίας»

Ως ένα άτομο που ήταν ικανό να κάνει τα πάντα για να πετύχει τον σκοπό του περιγράφει τη μητέρα άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού

Must Read

Όλο και περισσότερα στοιχεία για την προσωπική σχέση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τους αιφνίδιους θανάτους των τριών παιδιών τους στην Πάτρα.

Η μητέρα έχει μπει στο «στόχαστρο» τη στιγμή μάλιστα, που μάρτυρες από το οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον προχωρούν σε αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά της.

Άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε ότι η οικογένεια του πατέρα δεν ήθελε ο Μάνος να παντρευτεί με την Ρούλα: «Γνωρίζω πως η οικογένεια του Μάνου δεν ήθελε τη Ρούλα για νύφη. Είχε αντιρρήσεις για το νεαρό της ηλικίας του Μάνου και για όσα είχαν ακούσει και για όσα είχαν ακούσει για τη συμπεριφορά της σε προηγούμενες σχέσεις της» δήλωσε στην εκπομπή άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού το οποίο υποστηρίζει ότι γνωρίζει πολλές λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε ότι η μητέρα είναι πιεστική και χρησιμοποιούσε κάθε μέσο προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της. Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει για τις απόπειρες αυτοκτονίας που είχε κάνει στο παρελθόν, ενώ σχολίασε ότι η μητέρα δημιουργούσε προβλήματα και στους προηγούμενους δεσμούς της: «Γενικά ήταν πολύ πιεστική σε σημείο να χρησιμοποιεί κάθε μέσο εκβιασμού. Αυτό είχαν μάθει και ότι έκανε τα πάντα να κερδίσει τον σκοπό της. Ήξερα και για τις απόπειρες αυτοκτονίας, όπως και για τα προβλήματα που δημιουργούσε στις προηγούμενες σχέσεις καθώς και στις οικογένειές τους. Φυσικά, όλα τα κάλυπταν και τα αποσιωπούσαν» δήλωσε.

Επιπλέον, το άτομο από τον στενό κύκλο του ζευγαριού αποκάλυψε ότι η Ρούλα ήταν πολύ ιδιότροπος χαρακτήρας και ότι τσακωνόταν συχνά με τον Μάνο, ωστόσο τους ενδιέφερε ιδιαίτερα η εικόνα που έβγαζαν προς τα έξω: «Με τον Μάνο τσακωνόντουσαν. Κατά διαστήματα ήταν σε απόσταση και μετά πάλι ξανά μαζί, αγαπημένοι ή έτσι ήθελαν να δείχνουν στον κόσμο. Γενικά η Ρούλα ήταν ένας περίεργος χαρακτήρας. Αυτάρεσκη, ισχυρογνώμων, εγωκεντρική…» κατέληξε το άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This