Επιστροφή στην (τουριστική) κανονικότητα ανακοινώνει ο Πλεύρης

Ο «οδικός χάρτης» της προσωρινής άρσης των μέτρων

Must Read

Ανακοινώσεις για το τι θα ισχύσει το Πάσχα, αλλά και μετά το Πάσχα, σε σχέση με τον κορωνοϊό αναμένεται να κάνει στις 11:00 ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Επιγραμματικά αυτό που θα ανακοινώσει είναι ότι επιστρέφουμε στην κανονικότητα για όσο διαρκεί η τουριστική σαιζόν, καθώς αυτή είναι η πάγια πολιτική της Κυβέρνησης όλο αυτό τι διάστημα που συμβιώνουμε με τον κορωνοϊό. Έρχονται οι τουρίστες «φεύγει» ο κορωνοϊός, φεύγουν οι τουρίστες επιστρέφει ο κορωνοϊός.

Ο κ.Πλεύρης αναμένεται να παρουσιάσει τον «οδικό χάρτη» της προσωρινής άρσης των μέτρων, που θα ισχύει μέχρι τον Σεπτέμβριο. Άντε και λίγο παραπάνω αν είμαστε τυχεροί και έχουμε ακόμα αρκετούς τουρίστες στη χώρα.

Η αποκλιμάκωση θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κατάργηση του ελέγχου των πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης για τους εξωτερικούς χώρους, καθώς και κατάργηση των υποχρεωτικών τεστ για τους ανεμβολίαστους.

Ωστόσο, η χρήση μάσκας θα παραμείνει για λίγο καιρό ακόμη, καθώς θεωρείται ένας σχετικά ήπιος περιορισμός και που έχει να κάνει με εσωτερικούς χώρους ή με χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός.

Σε ότι αφορά το Πάσχα, λογικά θα παραμείνουν τα μέτρα που είναι ήδη σε ισχύ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This