Νέο γενετικό τεστ είχε ζητήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Υπήρχε πολύ σκοτάδι σε αυτό το σπίτι», λέει η ψυχολόγος Μυρσίνη Κωστοπούλου για το ζευγάρι

Must Read

Μετά από προτροπή εξειδικευμένου γενετιστή, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να διενεργηθεί νέο γενετικό τεστ, νέος γονιδιακός έλεγχος, καθώς ενημερώθηκε πως αυτό μπορεί να δείξει εάν υπάρχει πρόβλημα κατά τη στιγμή της σύλληψης.

Η 33χρονη, η οποία είναι προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως για τον θάνατο της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας, εξακολουθεί να υποστηρίζει πως οι απώλειες των τριών παιδιών της οφείλονται σε γονιδιακό πρόβλημα, σε κάποια «κρυφή» γονιδιακή προδιάθεση.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της εφημερίδας «Πελοπόννησος», είχε μιλήσει με τον εξειδικευμένο γενετιστή πριν της ασκηθεί ποινική δίωξη και της είπε για το νέο τεστ, με την πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου να είναι: «Να το κάνουμε».

Κατόπιν δεύτερης σκέψης και ειδικά όταν έμαθε πως το κόστος μιας τέτοιας εξέτασης αγγίζει τα 700 ευρώ αναθεώρησε, αλλά τελικά είπε το «ναι» και η διαδικασία ξεκίνησε. Μέχρι αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο σε ποιο σημείο βρίσκεται, αν έχει ολοκληρωθεί ή όχι.

Θυμίζουμε ότι στις 30 Μαρτίου είχε ολοκληρωθεί ένας πλήρης γονιδιακός έλεγχος (σε περίπου 900 γονίδια) που είχε γίνει μετά από εξέταση δειγμάτων των δύο γονέων, της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, της Τζωρτζίνας (το δείγμα είχε ληφθεί ενώ ζούσε ακόμα) και της Ίριδας (δείγμα μετά θάνατον).

Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

«Υπήρχε πολύ σκοτάδι σε αυτό το σπίτι»

Καταπέλτης κατά του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν η ψυχολόγος Μυρσίνη Κωστοπούλου, η οποία μέσω της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» ανέλυσε τη συμπεριφορά τους, με ένα πολύ χαρακτηριστικό σχόλιο: «Υπήρχε πολύ σκοτάδι σε αυτό το σπίτι».

Μετά την προβολή και του δεύτερου μέρους της συνέντευξης του πατέρα των τριών αδοκοχαμένων κοριτσιών στην Αγγελική Νικολούλη, η κ.Κωστοπούλου επεσήμανε ότι οι δύο γονείς απέτυχαν παταγωδώς και πως τέθηκε και το θέμα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο:

«Όλες αυτές οι συνεντεύξεις, έχουν μία έντονη αστάθεια στο λόγο του, πέραν από το να αποποιηθεί την συμμετοχή σε ηθικό και σε συναισθηματικό επίπεδο από όλα αυτά τα φρικτά που έχουν συμβεί. Το πιο διαταρακτικό είναι η προσπάθειά του να αποδώσει ευθύνες στους γιατρούς. Μετά προσπάθησε να εξιδανικεύσει την Ρούλα και μετά να την δαιμονοποιήσει, μετά να δείξει πόσο συνεπείς ήταν προς τα παιδιά τους … Έχει ξεφύγει η κατάσταση και πρέπει να μας προβληματίσει. Είναι δύο γονείς που έχουν αποτύχει παταγωδώς, να λειτουργήσουν ως φροντιστές. Υπήρχε πολύ ‘σκοτάδι’ σε αυτό το σπίτι. Πιο χειριστική φαίνεται να είναι η μητέρα. Τέθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και το θέμα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο».

Αναφερόμενη στα όσα απάντησε ο Μάνος Δασκαλάκης  για το εάν είναι ερωτευμένος με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η ψυχολόγος τόνισε: «Η Αγγελική Νικολούλη, έχει μπει έντονα στο θέμα και πολύ συναισθηματικά, εκείνος είναι πλήρως αποκομμένος. Η Αγγελική ήταν ο πρωταγωνιστής της συνέντευξης. Σε άλλη του συνέντευξη είπε ότι, του είχε ανέβει η πίεση, όταν άκουγε αυτά που λέγονταν για τα παιδιά και όχι για τον ίδιο τον θάνατο. Ήταν ιδιαίτερα προκλητική αυτή η δήλωσή του».

Σχολιάζοντας τη στάση της 33χρονης μητέρας, η Μυρσίνη Κωστοπούλου ανέλυσε την εμμονή της με τον Μάνο Δασκαλάκη:

«Όταν υπάρχει μία τέτοια ελλειμματική και διαταραγμένη προσωπικότητα, στο επίπεδο της επάρκειας της λειτουργίας της προσωπικότητας, υπάρχουν και αντιφάσεις. Είναι καθαρά περιστασιακές. Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει τεράστια ιδεοληπτική εμπλοκή για τον Μάνο. Πρωταγωνιστής της ζωής της είναι ο Μάνος. Τα παιδιά είναι εμπόδια, αντικείμενα. Είναι σημαντικό για εκείνη να αποδειχθεί η σχέση του με άλλο άτομο. Δεν αντέχει το γεγονός ότι εκείνος είναι έξω και εκείνη στη φυλακή».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This