Νέα στοιχεία «φωτιά» για τις αναζητήσεις της Πισπιρίγκου – Τι απαντούν οι δικηγόροι της

Διαπιστώθηκαν 27 αναζητήσεις στη Google για ιατροφαρμακευτικά σκευάσματα - «Φρένο» στο αίτημα αποφυλάκισής της

Must Read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, καθώς καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία που «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται για 11η ημέρα στις φυλακές Κορυδαλλού για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το Mega ο δικηγόρος της 33χρονης είχε δηλώσει πως σκόπευε να ζητήσει να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση με περιοριστικούς όρους αλλά τα ευρήματα στο τάμπλετ της 9χρονης το οποίο είχε θάψει μαζί με το παιδί βάζουν φρένο στο αίτημα αποφυλάκισής της καθώς όλοι της οι ισχυρισμοί καταρρέουν. 

Αρχικά δήλωνε πως δεν φέρει καμία ευθύνη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ωστόσο αποκαλύφθηκε ότι στον οργανισμό του κοριτσιού βρέθηκε κεταμίνη. Στη συνέχεια ισχυριζόταν πως το λάθος ήταν των γιατρών, ωστόσο πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η κεταμίνη είχε χορηγηθεί στην 9χρονη ώρες πριν καταλήξει και βρέθηκε στα ούρα της, καθώς είχε προλάβει μεταβολιστεί.

Όλα αυτά τα στοιχεία σε συνδυασμό με την άρση απορρήτου σε κινητά τηλέφωνα αναμένεται να ρίξουν φως για τα όσα έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν βρισκόταν στην Πάτρα και την Αθήνα, την ώρα που η Τζωρτζίνα πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή.

Μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της έρευνας που αφορά στον έλεγχο μίας συσκευής κινητού που είχε η 33χρονη, σε κάρτες sim αλλά και κάρτες μνήμης. Τις επόμενες ημέρες θα ελεγχθούν και τα υπόλοιπα κινητά τηλέφωνα, όπως επίσης και οι υπολογιστές που κατασχέθηκαν από το σπίτι της κατηγορούμενης. Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι οι Αρχές βρήκαν αναζητήσεις ύποπτες για τη διαδρομή της κεταμίνης.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε ο Alpha, διαπιστώθηκαν 27 αναζητήσεις στη Google για ιατροφαρμακευτικά σκευάσματα από τις 12 Ιανουαρίου 2022 μέχρι και τις 30 Μαρτίου του 2022, ημέρα που συνελήφθη.

Στις 17 Ιανουαρίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου ψάχνει στο διαδίκτυο ιατρικά βιβλία και ουσίες, μεταξύ των οποίων υπάρχει και η κεταμίνη, ωστόσο η αναζήτηση δεν είναι ευθεία, δηλαδή δεν έχει πληκτρολογήσει τη λέξη «κεταμίνη». Στις 19 Ιανουαρίου, η Τζωρτζίνα εμφανίζει νέο πρόβλημα και ουσιαστικά ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση της ζωής της.

Στις 26 Ιανουαρίου, τρεις μέρες πριν τον θάνατο της 9χρονης, έρχεται διαφήμιση από την Google για κεταμίνη.

Ένα κομβικό σημείο για τις έρευνες της Αστυνομίας όπως υποστηρίζει ο Μανώλης Σφακιανάκης. Και αυτό γιατί όπως λέει, οι διαφημίσεις έρχονται μίνιμουμ, 3-4 μέρες μετά από σχετική αναζήτηση. Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 29 Ιανουαρίου η 9χρονη άφησε την τελευταία της πνοή έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της.

Στις 30 Μαρτίου, ημέρα σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου η 33χρονη είχε ψάξει για κεταμίνη, κάτι που ανέφερε και η ίδια στην κατάθεσή της. Όπως είχε πει άκουσε την αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου και τότε έψαξε για την ουσία.

Η απάντηση των δικηγόρων της

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της τα παραπάνω στοιχεία επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου. Όπως τονίζουν η πελάτισσά τους δεν έψαξε ποτέ ευθέως για κεταμίνη, παρά μόνο το απόγευμα της 30ής Μαρτίου, όπως είπε από την πρώτη στιμή. Επαναλαμβάνουν δε πως η 33χρονη είναι αθώα καθώς, όπως λένε, δεν έχει καμία σχέση ούτε με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ούτε με το ανεξήγητο τέλος των άλλων δύο παιδιών της.

Όσον αφορά στις διαφημίσεις της Google, όπως λένε δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να βρίσκεται στη φυλακή, ενώ τονίζουν ότι βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τη Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να την ενημερώνουν αναλυτικά για όλα τα τελευταία στοιχεία που έχουν προκύψει για την υπόθεση.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης αμφισβητούσαν το πόρισμα της ιατροδικαστή για τον θάνατο της Μαλένας και είχαν καταθέσει μήνυση, ενώ σκέφτονταν να διεκδικήσουν ως οικογένεια αποζημίωση ύψους 1.500.000 €. Ωστόσο μόλις δικηγόρος μελέτησε τον φάκελο αρνήθηκε να αναλάβει την υπόθεση λέγοντας ότι και να κατατεθεί η αγωγή, θα απορριφθεί.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This