Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, την ώρα που ερευνώνται οι αιτίες θανάτου των Μαλένας και της Ίριδας και η μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.
Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η προκαταρκτική εξέταση για τον θάνατο της 69χρονης γυναίκας.
Σύμφωνα με το pelop.gr, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 19 μήνες από την μέρα που κατέληξε η Ευγενία Κούτρα- Θεοδωροπούλου, εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνει εκταφή προκειμένου να αποδειχτούν οι ακριβείς αιτίες του θανάτου της. Από την 69χρονη γυναίκα που πέθανε -σύμφωνα με το πόρισμα- από σηψαιμία, θα ληφθούν δείγματα από τις τρίχες του κεφαλιού της και από χόνδρους των οστών.
Μάλιστα προκαλεί αλγεινή εντύπωση η αποκάλυψη ότι ο 30χρονος πατέρας των τριών παιδιών, ο οποίος είχε πληρεξούσιο προκειμένου να διαχειρίζεται τα οικονομικά της 69χρονης, δεν είχε πληρώσει το δάνειό της.
Όπως σημειώνει ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είχε πληρώσει ούτε μια δόση του δανείου της 69χρονης: «Απ’ όταν απέκτησε ο Δασκαλάκης το πληρεξούσιο το 2017, ουδέποτε κατέβαλε δόσεις στην τράπεζα ενός στεγαστικού δανείου σπιτονοικοκυράς» τόνισε και πρόσθεσε ότι η ίδια η εκλιπούσα, όταν διαχειριζόταν μόνη της τα οικονομικά της, ήταν συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της.
Μάλιστα, όπως σχολιάζει ο δικηγόρος «η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή νωρίτερα από την ώρα της γιατί εκείνοι που την φρόντιζαν την παραμελούσαν».
Μάρτυρας φοβάται να καταθέσει τι παραδόθηκε στη Ρούλα
Την ίδια στιγμή, μια μάρτυρας από το περιβάλλον της γειτονιάς, η οποία φέρεται να γνωρίζει σημαντικά πράγματα, φοβάται να καταθέσει στις αρχές. Πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο η 69χρονη γυναίκα, στη Ρούλα Πισπιρίγκου παραδόθηκαν η ατζέντα, το κινητό τηλέφωνο κι ένας φάκελος με χρήματα της σπιτονοικοκυράς.
Τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, επισημαίνεται η απορία περί προχωρημένης σηψαιμίας, που οδήγησε στον θάνατο τη σπιτονοικοκυρά, αφού «η γυναίκα μια πληγή στο πλάι είχε μόνο, που δεν δικαιολογεί την αιτία που αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου, γι’ αυτό και αμφισβητείται η γνησιότητά του…»!