Ρούλα Πισπιρίγκου: «Για μ@λ@κες ψάχνεις;» – Το δημοσίευμα που την ενόχλησε

Έξαλλη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τις αναφορές στο σύνδρομο Μινχάουζεν

Must Read

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου στα μέσα του περασμένου Φλεβάρη,  όταν κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για το «Σύνδρομο Μινχάουζεν».

Μια ημέρα μετά τη συνέντευξη που έδωσε η κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης στο Star, δημοσιεύτηκαν νέες δηλώσεις της, που την ενόχλησαν.  Όταν η κατηγορούμενη είδε το σχετικό δημοσίευμα ζήτησε εξηγήσεις και απείλησε να κινηθεί νομικά.

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής δημοσιεύει στο flamis.gr τον διάλογό του με την 33χρονη στο messenger. Η ίδια τονίζει με έντονο ύφος ότι δεν ήθελε να αναφερθούν στα δημοσιεύματα οι λέξεις «ψυχίατρος» και «Σύνδρομο Μινχάουζεν». Αυτό που προκάλεσε την ενόχλησή της ήταν δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος» στο οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωνε ότι «θα ήταν πρόθυμη να μεταβεί σε ψυχίατρο για να εξετασθεί για Μινχάουζεν».

Όταν ο Κ. Φλαμής ρώτησε την Ρούλα Πισπιρίγκου αν θα ήθελε να γραφούν οι δηλώσεις της, εκείνη απάντηση θετικά με ένα σύμβολο («χεράκι» του messenger). Την επόμενη όμως ημέρα υποστήριζε ότι δεν το έκανε για τις συγκεκριμένες δηλώσεις, αλλά για να δώσει άδεια να χρησιμοποιηθούν οι δηλώσεις της, από την συνέντευξη στο Star.

Διαβάστε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This