Γλίτωσε από θαύμα ένας 58χρονος οδηγός φορτηγού – Σοκαριστικό ατύχημα στο λιμάνι του Πειραιά

Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Must Read

Στο Τζάνειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο χθες ένας 58χρονος οδηγός φορτηγού, ο οποίος τραυματίστηκε το απόγευμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παράδοσης εμπορευματοκιβωτίου στις εγκαταστάσεις της προβλήτας Νο 3 στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Υπουργείου Ναυτιλίας, το ατύχημα συνέβη κατά τη διαδικασία ανύψωσης εμπορευματοκιβωτίου που βρισκόταν επί του φορτηγού, από γερανογέφυρα.

Ωστόσο, δεν είχε ολοκληρωθεί η απασφάλισή του, με αποτέλεσμα να ανασηκωθεί το όχημα μαζί με το εμπορευματοκιβώτιο, περίπου ένα μέτρο από το έδαφος και ακολούθως, να πέσουν στην προβλήτα!

Ευτυχώς για τον οδηγό, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του, τα πράγματα δεν έγιναν χειρότερα…

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου, από συνιδιοκτήτρια Φ/Γ οχήματος, για την εμπλοκή του εν λόγω οχήματος σε περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα εντός εγκαταστάσεων της προβλήτας Νο 3 στον Πειραιά.

Άμεσα, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, όπου και ενημερώθηκαν ότι κατά τη διαδικασία ανύψωσης εμπορευματοκιβωτίου που βρισκόταν επί του ανωτέρω Φ/Γ οχήματος, από γερανογέφυρα, δεν είχε ολοκληρωθεί η απασφάλισή του, με αποτέλεσμα να ανασηκωθεί το εν λόγω όχημα μαζί με το εμπορευματοκιβώτιο, περίπου ένα μέτρο από το έδαφος και ακολούθως, να πέσουν στην προβλήτα.

Από την πτώση, προκλήθηκε ο τραυματισμός του 58χρονου οδηγού του Φ/Γ οχήματος, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε, έχοντας τις αισθήσεις του, από ασθενοφόρο όχημα, στο Γενικό Νοσοκομείο “ΤΖΑΝΕΙΟ” Πειραιά.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This