Είχε υπογραφεί συναινετικό διαζύγιο λίγα 24ωρα πριν τη γυναικοκτονία στη Δράμα!

Το προσύμφωνο του διαζυγίου βρέθηκε στο σαλόνι, όπου έπεσε νεκρή η 60χρονη

Must Read

Απανωτά είναι τα στοιχεία για τα κομμάτια του τραγικού παζλ που συνθέτουν τη δολοφονία της 60χρονης στην Προσοτσάνη Δράμας από τον πρώην, όπως αποκαλύφθηκε, σύζυγό της, αφού το ζευγάρι είχε υπογράψει συναινετικό διαζύγιο λίγες ημέρες πριν ο 65χρονος στρέψει την καραμπίνα του εναντίον της άτυχης γυναίκας.

Για μια εύθυμη και όμορφη γυναίκα που «πετούσε στον ουρανό», έκανε λόγο η θεία της 60χρονης που έπεσε νεκρή, δολοφονημένη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Όπως είπε η γυναίκα που μίλησε στον ΑΝΤ1, «η απώλεια είναι μεγάλη ο πόνος είναι τρομερός», ενώ για την κατάσταση που επικρατούσε ανάμεσα στο ζευγάρι το οποίο θα χώριζε, είπε:

«Ήξερα ότι ήταν σε διάσταση μόνο αυτό ήξερα, μετά αυτή ζήτησε διαζύγιο. τώρα σε αυτό απάνω παρεξηγήθηκαν; Αυτός την αγαπούσε και δεν ήθελε να χωρίσει; Και τη σκότωσε για αυτό ; Πώς έγινε κανένας δεν το ξέρει».

https://youtu.be/ROFNNPCYw3E

Για να προσθέσει για τη συμπεριφορά της 60χρονης, αλλά και τη στιγμή που η κόρη της βρήκε νεκρούς στο σπίτι και τους δύο γονείς της:

«Στο ίδιο σπίτι ζούσαν αν και σε διάσταση, εκείνος έμενε κάτω και η ανιψιά μου έμενε πάνω… Μαζί του, τον έπλενε τον μαγείρευε δηλαδή ούτε έλεγες ότι είναι σε διάσταση, τον φρόντιζε σαν μωρό τώρα τι τον ήρθε πως το έκανε… Το πρωί πήγαινε και κοιτούσε της κόρης της τα μωρά εκείνη την ημέρα δεν πήγε και σου λέει η μαμά μου δεν φάνηκε πήγε ίδια τα παιδιά στο σχολείο και όταν γύρισε φοβήθηκε να πάει απάνω μόνη και μία γειτόνισσα της, την πήρε και την πήγε και βλέπει τη μάνα της σκοτωμένη στο σαλόνι και αυτόν τον βλέπει στο μπάνιο μέσα σκοτωμένο».

Λίγες μέρες πριν τη δολοφονία είχε υπογραφεί το συναινετικό διαζύγιο

Σύμφωνα με γνωστούς του ζευγαριού, οι οποίοι μίλησαν στο Open, μόλις πριν από λίγα 24ωρα ο 65χρονος και η 60χρονη είχαν υπογράψει συναινετικό διαζύγιο και η γυναίκα θα μετακόμιζε σε άλλο σπίτι.

Την περασμένη Πέμπτη, συγκεκριμένα, το εδώ και τρία χρόνια εν διαστάσει ζευγάρι είχε πάει σε δικηγόρο και είχε υπογράψει τα σχετικά χαρτιά. Το προσύμφωνο του διαζυγίου βρέθηκε μάλιστα στο σαλόνι του σπιτιού, εκεί δηλαδή όπου έπεσε νεκρή η άτυχη γυναίκα η οποία δεν πρόλαβε ποτέ να φύγει από το σπίτι…

«Το διαζύγιο το πήρε, ξεκίνησε, νοίκιασε σπίτι για να φύγει από κει. Τι μπορεί να μεσολάβησε…», αναρωτήθηκε μια ξαδέλφη του 65χρονου, ενώ ο αδελφός του είπε ότι πρόσφατα μεταβίβασαν ένα ακίνητο στη μεγάλη τους κόρη και ο 65χρονος της έδωσε αποζημίωση 20.000 ευρώ και η 60χρονη θα έπαιρνε κάποια πράγματα από το σπίτι και θα μετακόμιζε.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, στοιχεία της οποίας έγιναν νωρίτερα γνωστά, ο 65χρονος πυροβόλησε δύο φορές την 60χρονη με κυνηγετική καραμπίνα, η πρώτη πισώπλατα και η δεύτερη κάτω από τον θώρακα, χρησιμοποιώντας φυσίγγια δράμια που τα παίρνουν όσοι θέλουν να κυνηγήσουν για αγριογούρουνα…

Η άτυχη γυναίκα υπέστη ρήξη καρδιάς, πνευμόνων αριστερά-δεξιά, ήπατος, κάταγμα σπονδυλικής στήλης, χωρίς να της έχει δοθεί περιθώριο από τον δολοφόνο (ο οποίος μετά αυτοκτόνησε), για να υπερασπιστεί τη ζωή της…

Αύριο Πέμπτη θα γίνει στην Προσοτσάνη η κηδεία της 60χρονης, ενώ ο δολοφόνος-αυτόχειρας θα κηδευτεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Παρανέστι Δράμας.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This