Ρούλα Πισπιρίγκου: Το υπόμνημα και το υπονοούμενο για τον Μάνο Δασκαλάκη

Η νέα αναφορά στον Μάνο Δασκαλάκη δίνει τροφή για συζητήσεις

Must Read

Υπονοούμενα για τον Μάνο Δασκαλάκη αφήνει η Ρούλα Πισπιρίγκου στο υπόμνημα που κατέθεσε για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Η 33χρονη κατέθεσε υπόμνημα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας και μέσα σε αυτό υπάρχει μια αναφορά στον 30χρονο που χωρίς να τον κατηγορήσει για κάτι, λέει με νόημα ότι της έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα έφτασε στο σπίτι στη Πάτρα, μετά τον θάνατο της Ίριδας.

Ο ΜάνοςΔασκαλάκης, έμενε πιο μακριά, αλλά όταν τον πήραν τηλέφωνο με την αδερφή της, βρισκόταν κοντά στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα. «Αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση» αναφέρει η Ρούλα Πισπιρίγκου που επιχειρεί με προσεκτικό τρόπο να βάλει εκ νέου στο κάδρο τον 30χρονο.

Από τη μια η 33χρονη δεν κατηγορεί ευθέως τον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά από την άλλη δεν τον απεμπλέκει. Τους προηγούμενους 6 μήνες, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε εστιάσει στο χρόνο που έκανε ο 30χρονος να φτάσει στο σπίτι.

Σιγή ιχθύος από τον Μάνο Δασκαλάκη

Ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται πως περιμένει να δει αν η Ρούλα Πισπιρίγκου θα αντιμετωπίσει νέες κατηγορίες και στη συνέχεια αναμένεται να τοποθετηθεί με δήλωση μπροστά στις κάμερες.

Νέες διαστάσεις για την ενδεχόμενη στάση που μπορεί να κρατήσει – τουλάχιστον στην υπερασπιστική της τακτική – δίνει η αναφορά στον εν διαστάσει σύζυγό της, την ημέρα που πέθανε η Ίριδα στο ισόγειο διαμέρισμα της οικογένειας στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This