Συνελήφθη η μακρυχέρα λογίστρια – Για 12 χρόνια παρέμενε άφαντη, αλλάζοντας σπίτια και εμφάνιση

Είχε υπεξαιρέσει 880.000 ευρώ

Must Read

«Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται» λέει ο σοφός λαός και δεν έχει άδικο, αφού ισχύει στην περίπτωση μιας 59χρονης, η οποία είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση ποσού 880.000 ευρώ από τις εταιρίες στις οποίες εργαζόταν! Παρότι είχε καταφέρει να παραμένει άφαντη επί 10 ολόκληρα χρόνια, αλλάζοντας συνεχώς περιοχές κατοικίας και εμφάνιση, τελικά πιάστηκε στα δίχτυα της Ασφάλειας Αττικής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα!

Η 59χρονη είχε γίνει «τσακωτή» από τις δύο μεγάλες εταιρίες στις οποίες δούλευε εκείνο το διάστημα στη θέση της λογίστριας, αφού είχε καταφέρει με διάφορα τεχνάσματα να υπεξαιρέσει το τεράστιο ποσό των 880.000 ευρώ. Οπως έγινε γνωστό, για μεγάλο χρονικό διάστημα μετέφερε τα ποσά μέσω e-banking σε δικούς της λογαριασμούς και πίστευε ότι θα τη βγάλει «λάδι», όμως τελικά έγινε αντιληπτή από τους εργοδότες της και συνελήφθη από την Αστυνομία, που την οδήγησε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Κάθειρξη 10 ετών

Το 2010 η μακρυχέρα λογίστρια είχε κριθεί ένοχη για τις δύο αυτές υποθέσεις και της είχε επιβληθεί κάθειρξη 10 ετών. Ωστόσο, κατάφερε να διαφύγει και από τότε άλλαζε σπίτια το ένα μετά το άλλο, προκειμένου να μην εντοπίσουν οι Αρχές τα ίχνη της. Μάλιστα, για να είναι σίγουρη πως δεν θα την αναγνωρίσουν, έκανε παρεμβάσεις και στην εμφάνισή της, βάφοντας τα μαλλιά της ή κάνοντας άλλες σημαντικές αλλαγές. Με τον τρόπο αυτό είχε κατορθώσει να παραμένει ασύλληπτη επί 10 ολόκληρα χρόνια.

Ομως, προχθές το πρωί και ενώ βρισκόταν στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, την εντόπισαν άνδρες του τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής. Ακολούθησε έλεγχος των προσωπικών της στοιχείων, από τα οποία οι άνδρες της Αστυνομίας διαπίστωσαν με ποια είχαν να κάνουν. Την ακινητοποίησαν και της πέρασαν χειροπέδες, οδηγώντας την αμέσως στην Ασφάλεια, απ’ όπου η 59χρονη οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This