Θρίλερ δίχως τέλος για τον ξαφνικό θάνατο της 18χρονης στον Βόλο

Must Read

Σε κλίμα οδύνης και παρουσία συγγενών και φίλων η οικογένεια της Γωγώς Παπαπαύλου -Γαρέφη συνόδευσε τη 18χρονη κόρη της χθες το μεσημέρι στην τελευταία της κατοικία.

Τα βλέμματα της οικογένειας και των φίλων μαρτυρούσαν αυτό που διερωτάται σύσσωμη η τοπική κοινωνία του Βόλου, τι είναι αυτό που οδήγησε στον θάνατο ένα 18χρονο παιδί.

Δυστυχώς το ερώτημα αυτό παραμένει αναπάντητο, καθώς, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη. Συγκεκριμένα, η νεκροτομή, η οποία διενεργήθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισας, προκειμένου να δώσει απαντήσεις για τον ξαφνικό χαμό της 18χρονης, δεν έριξε φως στην υπόθεση.

Eτσι, το θρίλερ γύρω από τα αίτια του θανάτου της 18χρονης συνεχίζεται, τροφοδοτώντας όσους ισχυρίζονται ότι οι αιφνίδιοι και ανεξήγητοι θάνατοι μικρών παιδιών και εφήβων πρέπει να διερευνηθούν ως ένα ενιαίο και πολύ σοβαρό ζήτημα.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε πριν από έξι ημέρες στο Νοσοκομείο του Βόλου σε κατάσταση καταπληξίας και απευθείας εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση. Αρχικά οι γιατροί υποπτεύθηκαν ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν συμπτώματα μηνιγγίτιδας, όμως τα αποτελέσματα των σχετικών εξετάσεων ήταν αρνητικά.

Δείτε επίσης: Ιατροδικαστική έρευνα ζητούν οι γιατροί για τον ανεξήγητο θάνατο της 18χρονης Γωγούς στον Βόλο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This