Απάτη αποδείχθηκε η αγγελία για ενοικίαση σπιτιού στην Αλεξανδρούπολη

Με θύμα μια 24χρονη

Must Read

Άγνωστο άτομο εξαπάτησε 24χρονη στην Αλεξανδρούπολη μέσω αγγελίας για ενοικίαση κατοικίας που είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα καταφέρνοντας να της αποσπάσει χρηματικό ποσό 1.400 ευρώ.

Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες για την ταυτοποίηση αγνώστου μέχρι στιγμής ατόμου  το οποίο σύμφωνα με τη διεύθυνση του email φέρεται πως είναι γυναίκα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η παθούσα εντόπσε την αγγελία για ενοικίαση σπιτιού σε πόλη του εξωτερικού και επικοινώνησε μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το εν λόγω άτομο κατάφερε με διάφορα προσχήματα να πείσει την 24χρονη να πραγματοποιήσει ηλεκτρονικά κατάθεση χρηματικού ποσού 1.400 ευρώ ως προκαταβολή και εγγύηση για την υποτιθέμενη ενοικίαση, χωρίς αυτή ουδέποτε να πραγματοποιηθεί.

Το περιστατικό συνέβη την 1η Αυγούστου, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This