Ρόδος: Θρίλερ με 46χρονο εργολάβο που αγνοείται από την Κυριακή – Βρέθηκε το αυτοκίνητό του εγκαταλελειμμένο

Είχε προγραμματισμένα ραντεβού με πελάτες του, για είσπραξη σημαντικών χρηματικών ποσών...

Must Read

Από την Κυριακή 28 Αυγούστου έχει να δώσει σημεία ζωής ένας 46χρονος εργολάβος οικοδομών από το Φαληράκι της Ρόδου, πατέρας τριών παιδιών, με την οικογένειά του να βιώνει ώρες αγωνίας, καθώς το κινητό του παραμένει κλειστό.

Η εξαφάνιση του 46χρονου έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στη σύζυγο και τον αδερφό του, οι οποίοι τον αναζητούν στα μέρη όπου σύχναζε. Έντονο προβληματισμό, εξάλλου, προκάλεσε και το γεγονός ότι το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο, με ανοικτά τα παράθυρα και χωρίς τα κλειδιά στη μηχανή, στις Καλυθιές, περίπου δύο χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του.

Όπως αναφέρει η «δημοκρατική», την Κυριακή το απόγευμα ο 46χρονος είχε συναντηθεί με φίλους του, ενώ για το ερχόμενο πρωί είχε προγραμματισμένη συνάντηση σε ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού με έναν πελάτη του, ο οποίος και επρόκειτο να του καταβάλει 30.000 ευρώ για εργασίες. Το προηγούμενο βράδυ δε, φέρεται να είχε ραντεβού με έτερο ξενοδόχο, με τον οποίο είχαν έλθει σε συμφωνία για την καταβολή οφειλών από άλλο έργο, ο οποίος, όμως, ενημέρωσε τις αρχές ότι το ραντεβού τους είχε ακυρωθεί. Με βάση, εξάλλου, την έρευνα στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, προέκυψε ότι το κινητό του τηλέφωνο σίγησε από το βράδυ της Κυριακής.

Τον είδαν το μεσημέρι της Δευτέρας

Αξίζει δε να σημειωθεί πως, ενώ η εξαφάνισή του τοποθετείται το βράδυ της Κυριακής, σερβιτόρος σε εστιατόριο του Φαληρακίου κατέθεσε ότι συνέφαγε μαζί με δύο ομοεθνείς του και ένα αγοράκι ηλικίας 10 ετών στο κατάστημα, το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ κατάθεση στρατιώτη τον τοποθετεί στην περιοχή την ίδια ημέρα και ώρα.

Η Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου έχει στήσει μια μεγάλη επιχείρηση έρευνας, με την ελπίδα να εντοπίσει τα ίχνη του. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι έχει ελέγξει όλες τις πύλες εξόδου από το νησί, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται και πρόσωπα με τα οποία ο 46χρονος είχε οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This