Θύμα δολοφονίας ο εργολάβος που αγνοούνταν στη Ρόδο!

Ομολόγησε και συνελήφθη ο 53χρονος ξενοδόχος, δράστης του φονικού

Must Read

Τραγικό φινάλε στην υπόθεση εξαφάνισης του 46χρονου εργολάβου οικοδομών στη Ρόδο, καθώς βρέθηκε νεκρός, με τον 53χρονο ξενοδόχο να ομολογεί τη δολοφονία του, αποκαλύπτοντας στις Αρχές που είχε κρύψει το πτώμα του!

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος του 46χρονου Τζάνη Τοπάλυ από την Αλβανία επήλθε από στραγγαλισμό με σχοινί, ενώ έχει συλληφθεί και ο γιος του ξενοδόχου για συνέργεια, καθώς φέρεται να βοήθησε τον 53χρονο με την μεταφορά του πτώματος. Ο δράστης, μάλιστα, ήταν αρχικά, να παρουσιαστεί για κατάθεση το περασμένο Σάββατο, αλλά δεν εμφανίστηκε στις Αρχές, επικαλούμενος ότι συγγενικό του πρόσωπο νόσησε και νοσηλευόταν. Προέκυψε, ωστόσο, ότι δεν υπήρξε νοσηλεία, γεγονός που οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ. στην απόφαση να τον προσαγάγει για διευκρινίσεις.

Ο εργολάβος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, αγνοούνταν στην περιοχή του Φαληρακίου, στη Ρόδο, από τις 28 Αυγούστου, όταν και είχε ραντεβού με 53χρονο ξενοδόχο της δημοτικής ενότητας Καλλιθέας, προκειμένου να του δώσει οφειλόμενα, στο πλαίσιο συμφωνίας που είχαν συνάψει. Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, οι Aρχές προσήγαγαν, τελικά, το βράδυ της Δευτέρας τον 53χρονο, ο οποίος, μετά από «εξαντλητική» προανάκριση, ομολόγησε ότι σκότωσε τον 46χρονο.

Ο 46χρονος εργολάβος οικοδομών Τζάνη Τοπάλυ (πηγή φωτο: dimokratiki.gr)

Ο δράστης, κατόπιν, κατεύθυνε τους αστυνομικούς στην περιοχή όπου είχε κρύψει το πτώμα, με τη σορό του 46χρονου να εντοπίζεται σε ερημικό δρόμο μεταξύ Ψίνθου και Αφάντου. Η δικογραφία που σχηματίζεται θα υποβληθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας για τα περαιτέρω. Αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Στην έρευνά τους, οι Αρχές αφού έβαλαν επί τάπητος όλα τα δεδομένα που έχουν προκύψει μέχρι σήμερα από καταθέσεις, έλεγχο μαγνητοσκοπήσεων από κάμερες κλειστού κυκλώματος καταστημάτων και τη διαδικασία εξέτασης του DNA που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της σήμανσης μέσα από το εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο του αγνοούμενου, χθες το απόγευμα αναμενόταν να πραγματοποιηθεί η πρώτη προσαγωγή ατόμου, προκειμένου να αναζητηθούν απαντήσεις για αντιφάσεις που έχουν ανακύψει.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της «δημοκρατικής», ο 46χρονος εντοπίστηκε σε κάμερα ασφαλείας περιπτέρου στις 22.28 την Κυριακή, να αγοράζει τσιγάρα και να μιλά έντονα στο κινητό του τηλέφωνο με άγνωστο. Θυμίζουμε πως το θύμα είχε ανοικτούς λογαριασμούς και προσπαθούσε να εισπράξει οφειλόμενα από διάφορους επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων και έναν ξενοδόχο, ο οποίος και επρόκειτο να του καταβάλει 30.000 ευρώ για εργασίες που τού είχε κάνει.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This