Βόλος: Απόπειρα ληστείας με σύριγγα σε ιδιωτική δομή διεξαγωγής τεστ Covid-19

Με απρόοπτη κατάληξη

Must Read

Νεαρός άνδρας αποπειράθηκε να ληστέψει δομή διεξαγωγής τεστ για τον κορωνοϊό που ανήκει σε ιδιωτικό εργαστήριο στο Βόλο, κρατώντας στα χέρια του μία σύριγγα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του thenewspaper.gr, το απόγευμα της Τρίτης ο επίδοξος ληστής επισκέφθηκε τη δομή και ζήτησε τις εισπράξεις. Η κοπέλα που έκανε τα rapid tests αντιλήφθηκε πως ο νεαρός φαινόταν να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και αποφάσισε να το ρισκάρει, καθώς αρνήθηκε να του δώσει τα χρήματα, ζητώντας να της δώσει λίγο χρόνο για να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη του εργαστηρίου.

Τότε, ο νεαρός, αντιδρώντας μάλλον απρόοπτα, τής είπε «δεν πειράζει, ζητώ συγγνώμη»! Τελικά, αστυνομικοί τον εντόπισαν λίγα μέτρα μακριά και τον συνέλαβαν, ενώ εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία όχι μόνο για απόπειρα ληστείας, αλλά και για κατοχή ναρκωτικών, αφού επάνω του βρέθηκε ένα φιξάκι ηρωίνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This