Τραγωδία στην Ηλία: Νεκρός στο κρεβάτι του 19χρονος – Τον βρήκε παγωμένο η μάνα του

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε τοπική ομάδα

Must Read

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αμπελόκαμπου στην Ηλεία, μετά την τραγική είδηση ότι ένα παλικάρι μόλις 19 ετών βρέθηκε νεκρό στο κρεβάτι του το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η μητέρα του 19χρονου μπήκε στο δωμάτιό του για να δει αν είχε ξυπνήσει ο νεαρός και διαπίστωσε ότι ήταν παγωμένος στο κρεβάτι του, χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να κάνουν προσπάθειες για να τον επαναφέρουν, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 19χρονος είναι ποδοσφαιριστής σε τοπική ομάδα της περιοχής και χθες αφού γύρισε από την προπόνηση, έφαγε και πήγε να κοιμηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This