Σπαραγμός στην κηδεία της 34χρονης Νικολέτας στην Κρήτη

Θρήνος για τη νεαρή μητέρα που «έφυγε» τόσο νωρίς

Must Read

Με δάκρυα στα μάτια και ανείπωτο πόνο, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί αποχαιρέτησαν σήμερα στο Ρέθυμνο την 34χρονη Νικολέτα Κοπάση που πέταξε για την αγκαλιά των αγγέλων τόσο νωρίς.

Εκατοντάδες άνθρωποι από το Ρέθυμνο αλλά και το Ηράκλειο έδωσαν το παρών στο τελευταίο «αντίο», στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του daynight.gr.

Η πανέμορφη Νικολέτα με το καλοσυνάτο χαμόγελο και την ευγενική ψυχή έφυγε πρόωρα και ξαφνικά την 18η Οκτωβρίου, ενώ βρισκόταν με την οικογένειά της σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Η νεαρή γυναίκα έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την σώσουν, τελικά κατέληξε.

Η 34χρονη άφησε πίσω της τον αγαπημένο της σύζυγο Γρηγόρη Πολυμίλη γνωστό επιχειρηματία του Ρεθύμνου και τα δύο παιδάκια τους.

Σημειώνεται ότι στην αποχαιρετιστήρια τελετή δεν υπάρχουν στεφάνια, καθώς μετά από παράκληση της οικογένειας τα χρήματα θα διατεθούν στο Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ».

Δείτε επίσης:

Ρέθυμνο: Θρήνος για το αιφνίδιο θάνατο της 34χρονης Νικολέτας Κοπάση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This