Κινητοποίηση αγροτών έξω από την 29η Agrotica – Τα αιτήματά τους

Διαμαρτύρονται για το κόστος παραγωγής και τις χαμηλές τιμές που αναγκάζονται να πουλούν τα προϊόντα τους

Must Read

Αγροτικό συλλαλητήριο πραγματοποιείται αυτή την ώρα μπροστά στην πύλη εμπορίου της ΔΕΘ, στο πλαίσιο της 29ης Agrotica.

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, οι αγρότες να διαμαρτύρονται για το κόστος παραγωγής και τις χαμηλές τιμές που αναγκάζονται να πουλούν τα προϊόντα τους.

«Καμία αναμονή, καμία αυταπάτη. Παίρνουμε την υπόθεση της επιβίωσης μας στα χέρια μας» αναγράφεται στο κεντρικό πανό της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων.

Σύμφωνα με το Grtimes, οι διαδηλωτές που απαρτίζονται από αγρότες, κτηνοτρόφους, εργαζόμενους αλλά και φοιτητές, αναφέρουν ότι το κόστος παραγωγής έχει αυξηθεί και το κέρδος τους έχει μειωθεί γιατί αναγκάζονται να πουλήσουν σε χαμηλές τιμές. Την ίδια ώρα τα προϊόντα πωλούνται ακριβά με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται οι καταναλωτές. Γι’ αυτό ζητούν κρατική παρέμβαση και ενώ εξαγγέλλουν περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Μετά το τέλος των ομιλιών, οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία εντός της ΔΕΘ, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού του για τις 9 Νοεμβρίου, που θα πραγματοποιηθεί απεργία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This