Ρηξικέλευθη πρόταση για τα πόθεν έσχες των πολιτικών από τον Μακάριο Λαζαρίδη

Must Read

Τον έλεγχο των δηλώσεων «Πόθεν Έσχες» των υποψηφίων βουλευτών όλων των κομμάτων από μια ανεξάρτητη αρχή, πριν από την οριστική απόφαση υποψηφιότητάς τους, προτείνει ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, με αφορμή την υπόθεση Πάτση. Ο βουλευτής Καβάλας μάλιστα δεν μασάει τα λόγια του και υπενθυμίζει ότι ο ίδιος είχε δώσει στην δημοσιότητα το πόθεν έσχες του πριν ζητήσει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, ενώ υποστηρίζει ότι ο βουλευτής Γρεβενών θα πρέπει να παραδώσει την έδρα του στην Νέα Δημοκρατία.

«Ας καθίσουν νομικοί απ’ όλα τα κόμματα και ας βρουν τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι στο μέλλον δεν θα έχουμε ξανά περιπτώσεις όπως του κ. Πάτση», τόνισε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική συνέντευξή του στην ΕΡΤ και τους δημοσιογράφους κ. Δ. Κοτταρίδη και κυρία Ν. Κασιμάτη.

Έκανε μάλιστα γνωστό ότι υπήρξαν περιπτώσεις ανθρώπων που «κόπηκαν» από τα ψηφοδέλτια στις εκλογές το 2019, ωστόσο, όπως είπε, «οριζόντια δεν υπάρχει επαρκής έλεγχος. Ας πάμε να το κάνουμε τώρα, έστω με καθυστέρηση».

Υπενθύμισε δε ότι ο ίδιος, πριν από τις εκλογές του 2019, έδωσε στη δημοσιότητα ανοίγοντας την προεκλογική του εκστρατεία, το «πόθεν έσχες» του για να γνωρίζουν οι πολίτες της Καβάλας «με τι μπαίνω στην πολιτική και με τι θα βγω από αυτήν».

Κληθείς να σχολιάσει το θέμα του Βουλευτή Γρεβενών, ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε:

«Αυτά που έκανε ο κ. Πάτσης δεν έχουν λογική και προφανώς δεν εκφράζουν και δεν μπορούν να κηλιδώσουν μια ολόκληρη παράταξη. Αν είχε ελάχιστο ίχνος πολιτικής ευθύνης και ατομικής ευθιξίας, θα έπρεπε ήδη να έχει παραδώσει την έδρα του στο Κόμμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This