Θεσσαλονίκη: Αγωνία για 25χρονο που εξαφανίστηκε-Κινδυνεύει η ζωή του

Πήρε μόνο ένα σακίδιο και ένα μπουφάν όταν έφυγε...

Must Read

Ξεκίνησαν νωρίς σήμερα το πρωί οι έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου Μάρκου Χλέουα – Παναγιωτάκη, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από τις 27 Οκτωβρίου από τις Συκιές, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το voria.gr, οι αρχές έχουν προβληματιστεί έντονα με ορισμένες λεπτομέρειες που αφορούν την εξαφάνισή του.

Όπως ανέφερε,  ο επικεφαλής των Εθελοντών Διασωστών (ΟΦΚΑΘ), Χρήστος Ράμος, που συνδράμει στις έρευνες με το Silver Alert, ο νεαρός πριν φύγει από το σπίτι άφησε το κινητό, το πορτοφόλι, τα κλειδιά και την ταυτότητά του και πήρε μαζί του ένα σακίδιο με ένα μόνο μπουφάν.

Όπως σημειώνει ο κ. Ράμος, η μόνιμη κατοικία του 25χρονου είναι στην Αθήνα. Ο νεαρός  φιλοξενείται από τη θεία του στις Συκιές.Οι έρευνες έχουν στραφεί στα δυτικά, με βάση τις Συκιές αλλά και το περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου καθώς εφόσον δεν γνωρίζει την πόλη δεν θεωρείται πιθανό να έφυγε μακριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και εντείνεται η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του. Να σημειωθεί ότι η θεία του έλειπε στη δουλειά το μεσημέρι όταν έφυγε ο Μάρκος από το σπίτι.

Ο ΟΦΚΑΘ ξεκίνησε με πεζοπόρα τμήματα τις έρευνες, όπως και σε αρκετές περιπτώσεις, και αν κριθεί απαραίτητο υπάρχει η δυνατότητα να σηκωθεί και drone.

Ποιος είναι ο 25χρονος

Πρόκειται για τον Μάρκο Χλέουα – Παναγιωτάκη, 25 ετών, που εξαφανίστηκε την 27/10/22 από το σπίτι συγγενών του στο οποίο φιλοξενούταν προσωρινά.

Έχει μαύρα μάτια, ύψος 1,80μ και είναι αδύνατος.Έχει γενειάδα.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μπουφάν σε χρώμα γκρι μεταλλικό, μπλούζα με V μακό χρώματος ανθρακί, παντελόνι φόρμα σε μαύρο χρώμα και αθλητικά μαύρα παπούτσια με αερόσολα. Φέρει ένα μαύρο σάκο με μερικά ρούχα.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 01/11/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This