Απεργία-Θεσσαλονίκη: Ο «Άδωνις» σέρβιρε καπαμά και μίλησε στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ!

Must Read

Με χιουμοριστική διάθεση οι Θεσσαλονικείς απεργοί-μέλη του ΠΑΜΕ, τρόλαραν τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις στο άγαλμα Βενιζέλου στη συμπρωτεύουσα.

Ένας άνδρας φορούσε μια μάσκα με το πρόσωπο του Υπουργού Ανάπτυξης και κρατούσε ένα ταψί που έγραφε τη λέξη «καπαμάς», με σαφή αναφορά στην αντίδραση του ηλικιωμένου πολίτη κατά την πρώτη μέρα εφαρμογής του «καλαθιού του νοικοκυριού», ο οποίος αντέδρασε στην ερώτηση πως είδε τις τιμές με το επικό «@ρχ@δι@ καπαμάς»!

Ο «Άδωνις Γεωργιάδης» μάλιστα μίλησε και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, αναφερόμενος στα «καλά μέτρα» και τις «επιτυχίες» της Κυβέρνησης. Επίσης, μέλη του ΠΑΜΕ άδειασαν μια σακούλα με κάρβουνο θέλοντας να στείλουν το μήνυμα «όχι άλλο κάρβουνο» και χόρεψαν πάνω σε αυτό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This