«Σώθηκε γιατί μπροστά της ήταν μια οικογένεια που διαμελίστηκε» – Ανθοδέσμες για την Άννα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Συγκλονίζουν περιμένοντας την κόρη τους, οι γονείς της 39χρονης που τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη

Must Read

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης η Άννα Δεπώλα, η οποία τραυματίστηκε στη φονική έκρηξη στον πολυσύχναστο πεζόδρομο Ιστικλάλ της Κωνσταντινούπολης.




Στη συμπρωτεύουσα, η 39χρονη φθάνει οδικώς με ασθενοφόρο και οι γονείς της είναι εκεί για να την υποδεχθούν κρατώντας ανθοδέσμες και μην μπορώντας να κρύψουν τη συγκίνησή τους, αλλά και την αγωνία τους.

«Σώθηκε γιατί ήταν μπροστά της ήταν μια οικογένεια που διαμελίστηκε. Έβλεπε γύρω της νεκρούς και διαμελισμένους ανθρώπους», ήταν τα πρώτα συγκλονιστικά λόγια του πατέρα της κοπέλας, Φώτη Δεπώλα.

«Δέχθηκα πρωί-πρωί τηλεφώνημα από απόρρητο αριθμό που έλεγε ότι την έχουν στο νοσοκομείο. Η κόρη μου έκλαιγε … Φοβήθηκα ότι θα μπλέξει. Στην Τουρκία μπορείς να μπλέξεις άνετα επειδή είσαι Έλληνας», πρόσθεσε και συμπλήρωσε για την επικοινωνία του με τον Θάνο Πλεύρη:

«Μίλησε τουλάχιστον τρεις φορές μαζί μου για να με καθησυχάσει ότι θα φέρουν το παιδί στην Ελλάδα».

Η Αγγελική Δεπώλα, μητέρας της Άννας περιμένει πως και πώς να της πει ότι τη λατρεύει, όπως είπε χαρακτηριστικά και σχολίασε ακόμα: «Ευχαριστώ την Παναγία και τον Χριστό. Μόνο αυτοί έσωσαν το παιδί μου, θα μπορούσε να ήταν νεκρό».

Ενώ μεταξύ άλλων, τόνισε: «Με το που έρθει το παιδί μου θέλω να το αγκαλιάσω, να χειρουργηθεί και να σταματήσει εκεί το πρόβλημά του. Η Άννα μιλάει πολύ καλά αγγλικά και λίγα τουρκικά, αλλά δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τους γιατρούς στο νοσοκομείο, γιατί μας είπαν από το προξενείο ότι απαγορεύεται να μιλάει είτε αγγλικά είτε ελληνικά, παρά μόνο τουρκικά. Έπρεπε να τη φέρουμε εδώ και να πληρώσουμε για τη νοσηλεία, αλλά αυτό είναι δευτερεύον. Για εμένα προέχει η ζωή του παιδιού μου, να έρθει και να το αγκαλιάσω εδώ. Ήθελα να είναι εδώ για να τρέξουμε εμείς οι γονείς. Είναι φυσικό ο κάθε γονιός να θέλει το παιδί του κοντά του, για τα παιδιά μας ζούμε».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This