Το έριξε στη… μελέτη η Ρούλα Πισπιρίγκου – Θα ζητήσει νέα προθεσμία για την απολογία της

Κατηγορείται για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας

Must Read

Στην τακτική Ανακρίτρια θα οδηγηθεί αύριο Τετάρτη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ήδη προφυλακισμένη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόσθεση σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, προετοιμάζεται για την απολογία της.




Όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1, η Ρούλα Πισπιρίγκου διάβασε τη δικογραφία, μελέτησε όλες τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών και επικοινώνησε με τεχνικούς συμβούλους, ώστε να επιχειρήσει να καταρρίψει το ιατροδικαστικό πόρισμα (των Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα) και να πείσει ότι τόσο η Μαλένα, όσο και η Ίριδα πέθαναν από παθολογικά αίτια.

Ωστόσο, το πιθανότερο είναι να μην απολογηθεί αύριο η 33χρονη, καθώς ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας αναμένεται να ζητήσει νέα προθεσμία τουλάχιστον 20 ημερών, για να μπορέσει η πελάτισσά του να ολοκληρώσει την προετοιμασία της και να είναι έτοιμη λίγο πριν τις γιορτές.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This