Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός δικυκλιστής που «σφηνώθηκε» κάτω από σταθμευμένο ΙΧ!

Άγνωστες οι συνθήκες του συμβάντος

Must Read

Ακόμα μία τραγωδία γράφτηκε στους δρόμους της Κρήτης με θύμα έναν νεαρό δικυκλιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ, Δευτέρα 12/12, όταν ο 31χρονος άνδρας κινούνταν με το μηχανάκι του στην οδό Ελευθερίας στο Πασακάκι Χανίων. Ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο με τον νεαρό να «σφηνώνεται» κάτω από το ΙΧ. Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν τις αρχές ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της πυροσβεστικής. Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες που απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα και τον παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ. Οι διασώστες διαπίστωσαν πως ο 31χρονος δεν είχε σφυγμό και επιχείρησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων με τους γιατρούς να διαπιστώνουν απλώς τον θάνατό του.

Κοινότητα Περιβολίων: «Καλό ταξίδι Σταύρο»

Με ανάρτησή της η Κοινότητα Περιβολίων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου 31χρονου. Όπως αναφέρεται ο άτυχος νέος ήταν ένας καλός, φιλεύσπλαχνος, δοτικός, εργατικός, καλοσυνάτος άνθρωπος.

Δείτε την ανάρτηση:

Συντετριμμένη η κοινότητά μας στο άκουσμα ενός πάλι τροχαίου ατυχήματος που αποτέλεσμα είχε να χάσει τη ζωή του ο Σταύρος μας. Ένας νέος άνθρωπος καλός φιλεύσπλαχνος δοτικός εργατικός καλοσυνάτος με όνειρα για τη ζωή!!! Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του να έχουν υγεία να τον θυμούνται!!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This