«Αδέσποτα» ιγκουάνα έκοβαν βόλτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Must Read

Στους δρόμους της συμπρωτεύουσας περιφέρονταν σήμερα το πρωί δύο αδέσποτα… ιγκουάνα, τα οποία, όπως αναμενόταν, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των περαστικών, που έμειναν έκπληκτοι από το ασυνήθιστο αυτό θέαμα.

Περίοικος της περιοχής της Ροτόντας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βρήκε τυχαία στο δρόμο το πρώτο ιγκουάνα, το μάζεψε και το παρέδωσε σε κατάστημα της περιοχής. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, έτερος περαστικός βρήκε ακόμα ένα ιγκουάνα, αυτή τη φορά στο δρόμο έξω από τη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ και κάλεσε σε βοήθεια.

Τα δυο ιγκουάνα μεταφέρθηκαν στην Ομάδα Διάσωσης και Υπεράσπισης Ζώων, με τον εθελοντή της ομάδας, Στέλιο Γερονυμάκη, να τονίζει στο newsit.gr: «Δυο αδέσποτα ιγκουάνα βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης σήμερα. Και τα δυο είναι νεαρά ζώα, τα οποία αιχμαλωτίστηκαν εύκολα, καθώς είναι σε ληθαργική κατάσταση λόγω ψύχους. Πρόκειται για τροπικά ζώα, τα οποία έχουν αυξημένες ανάγκες σε υψηλή θερμοκρασία και υγρασία».

«Φιλοξενούνται στην ομάδα μας προς αναζήτηση των ιδιοκτητών, θα παραχωθούν με ηλεκτρονική σήμανση, όπως ορίζει ο νόμος», πρόσθεσε ο ίδιος. Μέχρι στιγμής, πάντως, παραμένει άγνωστο το πως βρέθηκαν «αμολυμένα» στους δρόμους της πόλης τα δύο συμπαθή ερπετά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This