Φρίκη στο Ίλιον: «Δεν ήμουν μπροστά στον βιασμό» – Τι λέει 15χρονη μαθήτρια που εμπλέκεται στην υπόθεση

Καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές – «Είχα κανονίσει με μια άλλη κοπέλα να πάμε βόλτα και έτυχε να περάσουμε να πούμε ένα γεια»

Must Read

Την ώρα που οι Αρχές που ερευνούν την σοκαριστική υπόθεση βιασμού και κακοποίησης ενός 15χρονου στο Ίλιον από ομάδα συνομήλικων του αναζητούν ακόμα έξι ανήλικους, δύο αγόρια και τέσσερα κορίτσια και σύμφωνα με τις πληροφορίες πιθανόν αναμένονται και σχετικά εντάλματα σύλληψης εναντίον τους, ένα από τα κορίτσια που φέρεται να εμπλέκεται, μίλησε στο Star μαζί με τον πατέρα του.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, τα αγόρια αναζητούνται για συμμετοχή στις κακοποιήσεις, ενώ τα κορίτσια (σ.σ. τρεις 15χρονες και μία 14χρονη σύμφωνα με την ΕΡΤ) για κατάθεση, καθώς σύμφωνα με το 15χρονο θύμα, ήταν μπροστά στις κακοποιήσεις του και δεν έκαναν τίποτα για να τις εμποδίσουν.




Το ένα εκ των δύο 15χρονων αγοριών εμφανίστηκε στις Αρχές (σ.σ. μέσω του δικηγόρου του και δήλωσε πως είναι έτοιμος να συνεργαστεί), όμως δεν συνελήφθη καθώς είχε λήξει το αυτόφωρο, ενώ το δεύτερο αγόρι δεν έχει εντοπιστεί και εκτιμάται ότι μπορεί και να έχει φύγει από τη χώρα.

Το θύμα φέρεται να υποστήριξε ότι ο δεύτερος ανήλικος που αναζητείται, ήταν αυτός που είχε την ιδέα και για τα όσα επακολούθησαν και για την αποστολή των βίντεο σε κινητά άλλων μαθητών.




«Στη θέση αυτού του παιδιού θα μπορούσα να ήμουν και εγώ»

Η 15χρονη κοπέλα που μίλησε στο Star, αρνήθηκε ότι ήταν μπροστά στη σκηνή του βιασμού στο εγκαταλελειμμένο σπίτι, κατήγγειλε ότι δέχεται καθημερινά απειλές μέσω διαδικτύου και πρόσθεσε πως συμπαραστέκεται στον 15χρονο που κακοποιήθηκε:

«Δεν έχω κάνει τίποτα. Δεν ήμουν μπροστά στη σκηνή του βιασμού. Ενώ εγώ συμπαραστέκομαι στο παιδί και του δίνω κουράγιο, μου λένε να πεθάνουν οι γονείς μου, να μην πατήσω εκεί το πόδι μου και εγώ φοβάμαι να κυκλοφορήσω … Την ημέρα που γινόταν αυτό είχα κανονίσει με μια άλλη κοπέλα να πάμε βόλτα και έτυχε να περάσουμε να πούμε ένα γεια. Είπαμε “γεια” απ’ έξω, φύγαμε και μετά εγώ προσωπικά το έμαθα όταν αυτά τα βίντεο άρχισαν να διαδίδονται στο σχολείο μου. Ντρέπομαι για αυτά τα παιδιά που άσκησαν βία σε έναν συνομήλικό τους. Θέλω να πω ένα κουράγιο στο παιδί γιατί στη θέση αυτού του παιδιού θα μπορούσα να ήμουν και εγώ».

Στο Star μίλησε και ο πατέρας της 15χρονης, ο οποίος επανέλαβε τους ισχυρισμούς της κόρης του:

«Από ό,τι φαίνεται, εκείνη τη στιγμή, εκείνη την ώρα που μάλλον θα τραβούσαν βίντεο η παρέα, η κόρη μου έτυχε να περνάει απ’ έξω με τις φίλες της και είπαν ένα “γεια” όταν τους είδαν μαζεμένους, χωρίς να ξέρουν τι πρόκειται να γίνει, χωρίς να βλέπουν κάτι που να τους κινεί την περιέργεια ή να τους δείχνει ότι θα γινόταν κάτι άσχημο. Απλά χαιρέτισαν και έφυγαν. Σαν πατέρας ενός 15χρονου παιδιού στεναχωριέμαι πάρα πολύ για αυτό που έχει γίνει στο παιδί, το θύμα και για αυτό που έχει τραβήξει».




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This