Πέθανε η γιαγιά Σουζάνα που είχε συλληφθεί επειδή πουλούσε τερλίκια χωρίς άδεια

«Παρακαλούσε το Θεό να την πάρει κοντά του» λέει η κόρη της

Must Read

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 93 ετών άφησε η Σουζάνα Ηλιάδου, η ηλικιωμένη γυναίκα για την οποία ξεσηκώθηκε το πανελλήνιο, όταν συνελήφθη το 2019 επειδή πουλούσε χειροποίητα τερλίκια (μάλλινες παντόφλες) χωρίς να έχει άδεια.

Ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης είχε εκφραστεί τότε από την πλειοψηφία των πολιτών, με την 93χρονη να δηλώνει ότι αισθάνεται ντροπή που είχε αναγκαστεί να πουλάει παράνομα τα μάλλινα παντοφλάκια προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά στο σπίτι της.

Ενώπιον του δικαστηρίου η ηλικιωμένη η οποία ήταν καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι ανέφερε ότι δεν ασκούσε εμπορική δραστηριότητα. «Εγώ τα χάριζα τα τερλίκια. Μου είχαν μείνει 4-5 κομμάτια και πήγα να τα πουλήσω. Δεν ήξερα ότι χρειάζεται άδεια γι’ αυτό», ανέφερε στην απολογία της.

Το δικαστήριο την αθώωσε, ωστόσο η άτυχη γυναίκα έχασε τον σύζυγό της, με αποτέλεσμα ο πόνος και η θλίψη να επιβαρύνουν την υγεία της. 

«Δυστυχώς την χάσαμε την μαμά μου. Πέθανε στις 26 Δεκεμβρίου το βράδυ γύρω στις 23:00. Την είχαμε στο σπίτι, αλλά επειδή η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ,την πήγαμε στο νοσοκομείο την ημέρα εκείνη και λίγες ώρες μετά πέθανε» δήλωσε η κόρη της Ιουλιέτα Ηλιάδου μιλώντας στο protothema.gr.

Μάλιστα, όπως περιέγραψε, λίγο πριν «φύγει» η μητέρα της είχε ζητήσει να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας, ενώ δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο: «Μας μιλούσε μέχρι τελευταία στιγμή κανονικά. Όμως δυσκολευόταν στην αναπνοή, ήθελε και να φύγει κιόλας. Παρακαλούσε το Θεό να την πάρει κοντά του. Ήταν να φύγει τώρα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την στιγμή που μου ζήτησε την εικόνα της Παναγίας να την προσκυνήσει. Δεν ήθελε να την πάμε στο νοσοκομείο, ήθελε να φύγει. Ακόμα και ο γιατρός που την είδε μου είπε η μητέρα σας έχει μια με δυο ώρες ζωής κι έτσι έγινε».

Η κόρη της 93χρονης ευχαρίστησε  τον δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Λάζαρο Κυρίζογλου, ο οποίος ανέλαβε την κηδεία της. «Είχαμε χάσει τον πατέρα μου πριν ενάμιση χρόνο και την πήρε μαζί του, έγιναν κι όλα αυτά με τα τερλίκια που την είχαν πικράνει κι έφυγε» σχολίασε η κόρη της Σουζάνας Ηλιάδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This