Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος με αιθέρια έλαια που καιγόταν ζωντανός

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του «Παπανικολάου» με πολλαπλά εγκαύματα

Must Read

Με πολλαπλά εγκαύματα είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ο 65χρονος  ιδιοκτήτης του καταστήματος με αιθέρια έλαια στην περιοχή Φαρμακέικα του Νέου Ρυσίου, στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο ξέσπασε φωτιά την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, αλλά, δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματά του.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε απαραίτητη η άμεση μεταφορά του στη ΜΕΘ του Γ.Ν. Παπανικολάου, όπου και παρέμεινε μέχρι και την περασμένη Παρασκευή, οπότε και έχασε τη μάχη για τη ζωή του, σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr.

«Άκουσα τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να καίγεται και να φωνάζει. Κάλεσα αμέσως το ασθενοφόρο, το οποίο ήρθε και τον παρέλαβε μόλις τώρα. Ο ιδιοκτήτης καιγόταν στην αυλή της επιχείρησης. Είδαμε φλόγες να πετάγονται από τον χώρο και αυτόν να τρέχει και να φωνάζει φλεγόμενος…», είχε αναφέρει ταραγμένη η υπεύθυνη παρακείμενου καταστήματος, την ημέρα που ξέσπασε η φωτιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This