Στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του ΣΕΒΕ για το νέο έτος παρουσιάστηκε κάτι το… πρωτοποριακό: το εμβολιασμένο ψάρι!
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων ΣΕΒΕ Σίμος Διαμαντίδης ήταν αυτός που παρουσίασε στο κοινό και τους δημοσιογράφους το πώς και γιατί εμβολιάζουμε ένα μεγάλο ψητό ψάρι!
Σύμφωνα με το GRTimes, το συγκεκριμένο ψάρι, είναι αγαπημένο έδεσμα της διοίκησης του ΣΕΒΕ, αλλά και αρκετών πολιτικών στελεχών και η νοστιμιά του οφείλεται στο εσωτερικό μαρινάρισμα (σ.σ. ο… εμβολιασμός με σύριγγα που έχει ελαιόλαδο, λεμόνι, αλάτι και ακόμη ένα «μυστικό» συστατικό) την ώρα που ψήνεται.
*πηγή φωτογραφίας: voria.gr