Συγκινεί σκύλος που δεν λέει να φύγει από το μνήμα του αφεντικού του!

Βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Must Read

Ένα πραγματικά συγκινητικό περιστατικό διαδραματίζεται σε νεκροταφείο της Κρήτης, από ένα σκυλί το οποίο παραμένει ξαπλωμένο διαρκώς πάνω στον τάφο του ανθρώπου που το φρόντιζε κάποτε, και δεν φεύγει από κει.

Τη συγκινητική εικόνα από κοιμητήριο χωριού της ενδοχώρας Ηρακλείου κατέγραψε με τον φακό του ο Μηνάς Ανδρεαδάκης από το χωριό Ευαγγελισμός (πρώην Μουχτάρο) του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Μοιράστηκε το βίντεο με το «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά» και τη συγκινητική ιστορία του τετράποδου που γαυγίζει ανήσυχα σε όποιον πλησιάζει. Ο σκύλος, ως ακοίμητος φρουρός, βρίσκεται διαρκώς ξαπλωμένος πάνω στον τάφο του ανθρώπου που κάποτε τον φρόντιζε. Δείχνει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τη σχέση που είχαν αναπτύξει πριν τον θάνατό του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This