Κως: Έπεσε νεκρός ενώ χόρευε ο 62χρονος πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων του νησιού

Άφησε την τελευταία του πνοή, παρά τις προσπάθειες επαναφοράς του

Must Read

Ισχυρό σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Κω η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Ιάκωβου Φλεριανού, του 62χρονου προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών του ακριτικού νησιού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του aegeanews.gr, ο απόστρατος αξιωματικός ένιωσε μια αδιαθεσία και κατέρρευσε την ώρα που χόρευε στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών της Κω, το βράδυ της Παρασκευής 26/2. Αμέσως πήγαν κοντά του παρευρισκόμενοι και τού έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού, αλλά ο 62χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, παρά τις προσπάθειες επαναφοράς του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών έπεσε ξαφνικά στο έδαφος την ώρα που χόρευε, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιακό επεισόδιο. Τα ακριβή αίτια θα φανούν από τη νεκροψία – νεκροτομή.

Ο Ιάκωβος Φλεριανός ήταν απόστρατος αξιωματικός του Στρατού, παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών. Διετέλεσε διοικητής σε μονάδες του νησιού και στην συνέχεια ήταν στέλεχος στην τοπική ΕΥΠ. Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε μέλος και πρόεδρος στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Κω. Ασχολήθηκε, επίσης, με τα κοινά ως μέλος της Δημοτικής παράταξης Δύναμη Αλλαγής.

*πηγή φωτό: aegeanews.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This