Δίκη δολοφονίας Άλκη: «Είχε χάσει τρία με τέσσερα λίτρα αίμα» κατέθεσε διασώστης του ΕΚΑΒ

«Τυχερός μέσα στην ατυχία του» ο φίλος του Άλκη που τραυματίστηκε στην άνανδρη επίθεση

Must Read

«Κακώσεις μη συμβατές με ζωή» έφερε ο Άλκης Καμπανός σύμφωνα με διασώστη του ΕΚΑΒ, ο οποίος κατέθεσε σήμερα ως μάρτυρας στη δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή, η οποία συνεχίστηκε για 11η μέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, αναφερόμενος στον Άλκη και περιγράφοντας την τραγική εικόνα που αντίκρισε, ο μάρτυρας, μέλος του πληρώματος του ασθενοφόρου που κλήθηκε στο σημείο της φονικής επίθεσης, είπε ότι «είχε αθρόα αιμορραγία», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «είχε χάσει 3 με 4 λίτρα αίμα».

Οσον αφορά στον φίλο και κολλητό του Άλκη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο μοιραίο περιστατικό, ο μάρτυρας κατέθεσε ότι «ήταν τυχερός στην ατυχία του», τονίζοντας ότι, εάν το ΕΚΑΒ δεν έφτανε εγκαίρως «θα είχαμε δεύτερο νεκρό».

Η δίκη των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, έπειτα από άγρια οπαδική επίθεση που δέχθηκαν στην περιοχή της Χαριλάου, διεκόπη και θα επαναληφθεί στις 7 Μαρτίου, με την εξέταση δεύτερου διασώστη του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This