Πηγή Δεβετζή για Γεωργούλη: «Για κάποιο σκοπό έγινε αυτό, δεν πιστεύω τίποτα!»

Η γνωστή αθλήτρια κάνει λόγο για σκοπιμότητες

Must Read

Πολλά λέγονται και ακούγονται γύρω από την υπόθεση άγριας κακοποίησης της Ελένης Χρονοπούλου από τον Αλέξη Γεωργούλη, με τον ίδιο να καταλήγει εκτός της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα από τα πρόσωπα που στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, είναι η καλή του φίλη Πηγή Δεβετζή, η οποία υποστήριξε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Γεωργούλης να συμπεριφέρθηκε με τέτοιο τρόπο, χαρακτηρίζοντας τα όσα έχουν καταγγελθεί, ως γελοιότητες.

«Τον Αλέξη τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τον συνάντησα στο Ευρωκοινοβούλιο πριν από ένα μήνα που είχα πάει καλεσμένη. Εντάξει, μιλάμε τώρα είναι γελοία πράγματα αυτά. Δεν πιστεύω τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Τον στηρίζω, τον έχω πάρει τηλέφωνο. Δεν πιστεύω τίποτα, είναι αστεία αυτά τα πράγματα» δήλωσε η ίδια στην εκπομπή Πρωινό και πρόσθεσε αφήνοντας αιχμές ότι η καταγγελία έγινε σκόπιμα:

«Νομίζω ότι ο Αλέξης δεν θα δώσει σημασία, είναι τόσο καλό παιδί και φίλος μου. Εντάξει τι να πω… Η καθεμία, δεν ξέρω ποια είναι αυτή που έχει κάνει μία τέτοια καταγγελία, για κάποιο σκοπό έγινε όλο αυτό. Γελάω, τίποτα άλλο» δήλωσε η γνωστή αθλήτρια.




Δείτε επίσης:

Η «αγκαλιά» του Νίκου Ανδρουλάκη έδωσε την δύναμη στην Ελένη Χρονοπούλου να καταγγείλει τον Γεωργούλη

Αποκαλυπτικό παρασκήνιο: «Υπήρχαν φήμες. Τον είχε καλέσει ο Παπαδημούλης αλλά τις διέψευσε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This