Προσωρινά κρατούμενος ο 46χρονος που χτύπησε και εγκατέλειψε διανομέα στα Χανιά – «Ήταν η δεύτερη απόπειρα ανθρωποκτονίας»

Must Read

Σάλο προκάλεσε στην τοπική κοινωνία των Χανίων, η υπόθεση του 46χρονου που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, καθώς χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 53χρονο διανομέα, τον οποίο και εγκατέλειψε στην περιοχή της Πελεκαπίνας.

Ο 46χρονος φαίνεται πως με την απολογία του δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή και έτσι κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο 53χρονος διανομέας υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο των Χανίων, υπεβλήθη σε εξετάσεις και έλαβε εξιτήριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο άντρες γνωρίζονται και έχουν διαφορές. Οι δικηγόροι του θύματος μάλιστα Ευτύχης Μαυρογένης και Κατερίνα Γρυλλάκη υποστήριξαν πως ο δράστης είχε επιχειρήσει να σκοτώσει τον 53χρονο και στο παρελθόν. Ο διανομέας κατέθεσε ενώπιον του ανακριτή και τα στοιχεία που έδωσε στις αρχές δείχνουν πως ήταν η δεύτερη απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του από τον 46χρονο. Έτσι λοιπόν βάση των στοιχείων που προκύπτουν θα ζητήσουν να διευρυνθεί το κατηγορητήριο για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατ’ εξακολούθηση. «Οι συγκεκριμένες ενέργειες του κατηγορουμένου είχαν επαναληφθεί και στο παρελθόν και κατά συνέπεια οι διαρκείς απειλές οι οποίες μετουσιώθηκαν σε πράξεις καθιστούν τον κατηγορούμενο επικίνδυνο άνθρωπο», δήλωσε ο κ. Μαυρογένης.

«Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος χωρίς κανένα φραγμό προσπαθούσε να αφαιρέσει τη ζωή ενός αθώου ανθρώπου», συμπλήρωσε ο κ. Μαυρογένης ο οποίος αναφέρθηκε και στα κίνητρα του φερόμενου ως δράστη.

«Πριν από 12 χρόνια πιθανόν να υπήρξε μια σχέση, την οποία ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι πληροφορήθηκε εσχάτως, πλην όμως αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία των περιπτώσεων τις ενέργειες τις οποίες προέβη», σημείωσε ο δικηγόρος του θύματος και τόνισε πως η πιθανή σχέση του θύματος με την σύζυγο του κατηγορούμενου έγινε όταν και τα δύο ζευγάρια βρίσκονταν σε διάσταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This