Ξυλοδαρμός 52χρονου στην Θεσσαλονίκη: «Δεν πέθανε από τα χτυπήματα« λέει ο ένας κατηγορούμενος

Τι αναφέρει για την κατάσταση που βιώνει μέσα στην φυλακή

Must Read

Την σιωπή του «σπάει» για πρώτη φορά ο ένας από τους δύο δράστες του ξυλοδαρμού σε βάρος ενός 52χρονου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης ο οποίος έφυγε από την ζωή από το σοκ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» ο 42χρονος με καταγωγή από την Αρμενία ο οποίος έχει προφυλακιστεί μαζί με τον αδερφό του υποστηρίζει πως δεν ευθύνονται για τον θάνατο του ιδιοκτήτη γραφείου τελετών.

«Επιμένω να λέω ότι έφταιγαν τα θέματα υγείας του τα οποία εμείς δεν γνωρίζαμε και δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε», τόνισε.

Όσο για την κατάσταση του μέσα στην φυλακή ανέφερε:

«Έχω να φάω και να πιώ τρεις μέρες, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Και εγώ και ο αδελφός μου ζούμε έναν Γολγοθά».

Τέλος ο 42χρονος έκανε έκκληση σε όποιον είδε το περιστατικό να καταθέσει.

«Γνωρίζω ότι η αρμόδια ανακρίτρια ψάχνει σε βάθος την υπόθεση και αναζητεί την αλήθεια και αυτό μας δίνει ένα κουράγιο. Κάνω έκκληση σε όποιον είδε το περιστατικό να έρθει και να καταθέσει», λέει ο κατηγορούμενος.

Τα δύο αδέλφια διώκονται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, πράξη την οποία αρνήθηκαν στις απολογίες τους, επικαλούμενοι και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, σύμφωνα την οποία ο θάνατος φέρεται να αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, και ειδικότερα σε ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη το θύμα κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Τι λένε συγγενείς

Αντίθετη άποψη έχουν οι συγγενείς του άτυχου 52χρονου σχετικά με τα αίτια που τον οδήγησαν στο θάνατο. Όπως υποστηρίζουν οι Αρμένιοι δράστες δεν ήθελαν το γραφείο τελετών στην περιοχή. 

«Οι συγκεκριμένοι δε θέλανε το γραφείο τελετών. Το πιατάκι που σκουντήξανε ήταν η αφορμή», αναφέρει η ανιψιά του θύματος.

«Βάψανε το μαγαζί, πετάξανε μπογιές, τα αμάξια τα χαρακώσανε, νταηλίκια στη γειτονιά, γενικά όλη η γειτονιά τους ξέρει εκεί πέρα, κανένας δε μιλάει», λέει ο γιος του θύματος.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Το περιστατικό

Το επεισόδιο ξεκίνησε επειδή ο 52χρονος τάιζε αδέσποτα, έξω από την επιχείρησή του, γεγονός που φαίνεται να ενόχλησε τα δύο αδέλφια, ενώ από μαρτυρίες κατοίκων προκύπτει ότι είχαν προηγηθεί κι άλλοι καβγάδες καθώς οι κατηγορούμενοι αντιδρούσαν στη λειτουργία της επιχείρησης στην περιοχή.

Αρχικά οι δύο πλευρές λογομάχησαν και η μία κουβέντα έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα να ασκηθεί σωματική βία εναντίον του 52χρονου.

Στις απολογίες τους, ο 40χρονος αποδέχθηκε ότι χτύπησε ελαφρά το θύμα επειδή τον έβρισε. «Προηγήθηκε καβγάς με αφορμή τα αποφάγια που υπήρχαν στο δρόμο» παραδέχθηκε ο ίδιος, αρνούμενος ότι ο θάνατος προκλήθηκε από τα χτυπήματά του. «Όταν φύγαμε ήταν όρθιος και είχε τις αισθήσεις του» φέρεται να τόνισε.

Δείτε επίσης:

Προφυλακίστηκαν τα δύο αδέλφια από την Αρμενία για τη δολοφονία του 52χρονου

«Παιδί μου, παιδί μου», σπάραξε η μάνα – Με τραγούδια το ύστατο χαίρε στον 52χρονο που υπέκυψε μετά το σοκ του ξυλοδαρμού του

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στους Αρμένιους που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 52χρονο – Τα δύο αδέρφια απέδωσαν το έγκλημα στην κακιά στιγμή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This