Eπεισοδιακή νύχτα στο Βόλο: «Θα σας φτύσω να κολλήσετε AIDS», φώναζε μεθυσμένος

Παραδέχτηκε ότι δεν ήξερε τι έκανε

Must Read

Τα άκουσαν για τα καλά οι αστυνομικοί που πήγαν σε μπαρ της Νέας Ιωνίας Βόλου τα ξημερώματα της Τρίτης καθώς είχε σημειωθεί επεισόδιο με «πρωταγωνιστή» έναν 44χρονο που είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο 44χρονος έπινε στο μπαρ από νωρίς, για άγνωστο λόγο. Ξαφνικά, άρχισε να μαλώνει με άλλος θαμώνες και να σπάει πράγματα.

Τότε, κλήθηκε η Αστυνομία και άρχισαν τα…ωραία.

Μόλις οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσέγγισαν τον 44χρονο για να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες, άρχισε να αντιστέκεται και να τους κλωτσάει και να τους σπρώχνει!

Οι αστυνομικοί έκαναν μεγάλη προσπάθεια να τον συλλάβουν. Στο αστυνομικό τμήμα μεταφέρθηκε σε έξαλλη κατάσταση. Φώναζε, έβριζε ενώ χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άνδρας έλεγε στους αστυνομικούς «κωλ…μπ… θα μου κλ…. τ’ αρ..….», «π…. γιοί», «θα σας φτύσω να κολλήσετε ΑIDS», «θα σας γ…. όλους»!

Ο 44χρονος αντιμετώπισε τις κατηγορίες της βίας κατά υπαλλήλων, απείθειας, διατάραξης λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, εξύβρισης κατά συρροή και απειλής κατά συρροή.

Χθες, Τρίτη, πέρασε το κατώφλι του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, όπου υποστήριξε ότι είχε ξεκινήσει από το μεσημέρι πίνοντας τσίπουρα, συνέχισε με μπύρες και τελευταία έπινε ουίσκι, με αποτέλεσμα να μην ξέρει, τι έλεγε και τι έκανε.

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 μηνών και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό τον όρο να παρακολουθήσει συνεδρίες με επιμελητή κοινωνικής αρωγής, για να μην καταλήξει στην φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για χρήση ναρκωτικών και για αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας και έχει καταδικαστεί σε ποινές φυλάκισης.

Η εισαγγελέας, που μελέτησε το ποινικό του μητρώο, διαπίστωσε ότι έχει ποινές 3 ετών για ενδοοικογενειακή βία και ήδη είναι εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους και το Δικαστήριο του δίνει μια τελευταία ευκαιρία, επειδή είναι πατέρας μικρών παιδιών για να μην καταλήξει στην φυλακή.

Δείτε επίσης:

Βόλος: Στο νοσοκομείο μεθυσμένος που πέρασε από τζαμαρία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This