Ο Νίκος Τερζόπουλος «έφυγε» καβάλα στην αγαπημένη του δίτροχη καλλονή

Must Read

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο χώρος της μοτοσικλέτας, καθώς το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου είναι ο γνωστός μοτοσικλετιστής Νίκος Τερζόπουλος.

Ο 53χρονος μοτοσικλετιστής οδηγούσε τη μηχανή του στο ρεύμα προς Πειραιά φορώντας πλήρη προστατευτικό εξοπλισμό. Λίγο πριν από το Ιsland ο 50χρονος οδηγός ενός αυτοκινήτου έκανε αντικανονικά αναστροφή, παραβιάζοντας τη διπλή διαχωριστική, με αποτέλεσμα να μην αφήσει κανένα περιθώριο στον έμπειρο μοτοσικλετιστή να αντιδράσει και να καρφωθεί πάνω του.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και η μηχανή διαλύθηκε, ενώ ο αναβάτης της σκοτώθηκε ακαριαία. Ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ υπεβλήθη και σε τοξικολογικές εξετάσεις, αλλά και σε εξετάσεις αλκοόλ στο αίμα.

Η κηδεία του Νίκου Τερζόπουλου έγινε χθες από το Κοιμητήριο Σχιστού στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου. Η τραγική είδηση προκάλεσε ένα κύμα συλλυπητήριων στα κοινωνικά δίκτυα, με τον άτυχο Νίκο να παρουσιάζεται ως ένας αναβάτης με εξαιρετική εμπειρία.

«Αγαπημένε μου συμμαθητή Nikos Terzopoulos, φίλε, συνοδοιπόρε, φτάσαμε μαζί μέχρι τα 53 σου χρόνια, “έφυγες” τόσο αθόρυβα, που δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη αυτό που συμβαίνει, σήμερα θα σε πάμε στην τελευταία σου κατοικία σαν φόρο τιμής, φέτος στο αγωνιστικό μου κράνος θα γράφει το όνομά σου. Μαζί θα κάνουμε τους αγώνες, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ!» γράφει ένας φίλος του στο facebook. Επίσης το κατάστημα motohub με είδη μοτοσικλέτας έγραψε ότι χθες θα παρέμενε κλειστό για να παραστεί το προσωπικό στο τελευταίο «αντίο» στον άτυχο Νίκο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This