Παζλ για δυνατούς λύτες η εξαφάνιση της Αναστάζια στην Κω – Τα δύο σημεία της έρευνας

Τη Δευτέρα η απολογία του Μπαγκλαντεσιανού που έχει συλληφθεί – Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Must Read

Σε δύο σημεία επικεντρώνονται οι έρευνες των Αρχών για την εξαφάνιση-γρίφο της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από την περασμένη Δευτέρα.

Από τη μία, οι αστυνομικοί εστιάζουν στους ανθρώπους οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με την νεαρή Πολωνή πριν την εξαφάνισή της, ενώ από την άλλη, εντείνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της κοπέλας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο Τιγκάκι δόθηκε στις 04.16 της 13ης Ιουνίου το τελευταίο στίγμα από το κινητό τηλέφωνο της αγνοούμενης και σε εκείνη την περιοχή, όπως και στο Μαρμάρι, είναι πιο έντονες οι έρευνες.




Θυμίζουμε ότι η Αναστάζια οδηγήθηκε στο σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού ο οποίος έχει συλληφθεί ως ύποπτος αρπαγής (θα απολογηθεί τη Δευτέρα στον τακτικό ανακριτή της Κω), ενώ ήταν μεθυσμένη.

Σύμφωνα με την «δημοκρατική» της Ρόδου, οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο αλλοδαπός εξαπάτησε την 27χρονη να τον ακολουθήσει, για να την προμηθεύσει με χασίς.

Όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση του κοριτσιού και η υπόθεση πήρε έκταση, ο Μπαγκλαντεσιανός έκλεισε εισιτήριο για το εξωτερικό, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι ήθελε να διαφύγει στο Μπέργκαμο της Ιταλίας.




Όπως είπε στις Αρχές ο 32χρονος αλλοδαπός, συνευρέθηκε ερωτικά με το μεθυσμένο κορίτσι και στη συνέχεια, την άφησε σε χώρο που του υπέδειξε η ίδια για να βρει τον Πολωνό σύντροφό της. Ωστόσο, από το υλικό στις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, δεν φαίνεται πουθενά η κοπέλα.

Όπως είπε στον Alpha η δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού «Έκφραση 97» Ηλιάνα Πετρή, ο Μπαγκλαντεσιανός εργάζεται στο ίδιο ξενοδοχείο με την 27χρονη και τον σύντροφό της,  ενώ η Αναστάζια δεν βρισκόταν σε μπαρ το βράδυ της εξαφάνισής της, αλλά σε κάποιο σπίτι.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται και σήμερα με drones και ειδικά σκυλιά κυρίως στο σημείο που εντοπίστηκαν τελευταία τα ίχνη της, σε μια περιοχή βαλτώδη και με πολλά πηγάδια, με το ενδεχόμενο ακόμα και του ατυχήματος να μην έχει αποκλειστεί.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This