Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω: Βρέθηκε το κινητό της

Στο νησί κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών - Νέα στοιχεία εξετάζουν οι Αρχές

Must Read

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω διανύει – αισίως – την πέμπτη ημέρα του και τα αναπάντητα ερωτήματα παραμένουν πολλά, ωστόσο οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε το κινητό της 27χρονης Πολωνής και οι Αρχές αισιοδοξούν πως η συσκευή θα δώσει απαντήσεις που πιθανότατα θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου με την εξαφάνισή της.




Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σώμα του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ο βασικος ύποπτος για την εξαφάνιση της 27χρονης, εντοπίσητκαν ίχνη πάλης. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ έλαβαν DNA από τα χέρια και και τα νύχια και των πέντε υπόπτων, συνέλλεξαν επίσης δείγμα γενετικού υλικού από το δωμάτιο όπου έμενε το εργαζόμενο κορίτσι. Οι πέντε αλλοδαποί προσήχθησαν και ανακρίθηκαν με τους τέσσερις να αφήνονται τελικά ελεύθεροι και τον 32χρονο να συλλαμβάνεται ως βασικός ύποπτος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι που διέμενε ο 32χρονος με καταγωγή το Μπαγκλαντές, βρέθηκαν και ξανθές τρίχες, ενώ επάνω του βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Ιταλία, το οποίο φέρεται να είχε εκδοθεί την αμέσως επόμενη ημέρα από την εξαφάνιση της  27χρονης.




Η μοιραία διαδρομή

Από «κόσκινο» περνούν το υλικό από πέντε κάμερες ασφαλείας οι Αρχές. Η μοιραία διαδρομή της 27χρονης από την Πολωνία ξεκινά από από βίντεο που δείχνουν την κοπέλα να ψωνίζει από μίνι μάρκετ που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο που εργαζόταν.

Σε ένα από τα βίντεο των καμερών εμφανίζεται να αγοράζει κουτάκια μπύρας, να βγαίνει από το μίνι μάρκετ να κάθεται σε ένα πεζούλι και να πίνει. Την ίδια ώρα με την 27χρονη στο μαγαζί είναι και ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος έχει συλληφθεί και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της. Όπως φαίνεται από τις κάμερες μόλις ο 32χρονος τη βλέπει την πλησιάζει και αρχίζει να της μιλά, ενώ έρχονται και άλλοι αλλοδαποί.

Στο τέλος του εν λόγω βίντεο η 27χρονη φεύγει από το σημείο μαζί με τον 32χρονο πάνω σε ένα μηχανάκι με κατεύθυνση προς το δρόμο που οδηγεί στο σπίτι του συλληφθέντα. Χώρος στον οποίο επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας.




«Προσφέρθηκε να την πάει με το μηχανάκι του…»

Τις τελευταίες ώρες της 27χρονης, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, περιγράφει ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι. Μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει ότι η κοπέλα από την Πολωνία ήρθε μόνη της και ψώνισε στο μαγαζί και ότι συνάντησε εκεί τους πέντε αλλοδαπούς από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.

«Κατά τις 8 το βράδυ ήρθε η κοπέλα μόνη της ψώνισε, πήρε κάτι να πιει. Εμείς έχουμε μία περίφραξη και η κοπέλα καθόταν έξω μόνη της στην περίφραξη που έχω, και έπινε το κρασί της. Εκεί έξω ήταν και οι πέντε άντρες. Αλλά δεν ξέρω πώς γνωρίστηκαν μεταξύ τους. Μιλούσαν αρκετή ώρα, σίγουρα ένα μισάωρο. Μετά κατάλαβα ότι ήθελε ταξί μάλλον για να πάει στο ξενοδοχείο. Μάλλον της είπε ο ένας να την πάει ο ίδιος με το μηχανάκι του. Όταν έφυγαν είχε σκοτεινιάσει πλέον», είπε ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι.

Στην Κω κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών

Εν τω μεταξύ, στο νησί της Κω μεταβαίνουν άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπιστεί κάποιο ίχνος της 27χρονης κοπέλας από την Πολωνία.

Ήδη στην επιχείρηση εντοπισμού της κοπέλας συμμετέχουν κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης καθώς και εθελοντές οι οποίοι με drone και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά βρίσκονται στην περιοχή στην οποία εθεάθη τελευταία φορά η Αναστάζια Ρουμπίνσκα.

Παράλληλα, εστάλη από την Αστυνομία αίτημα προς τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, ώστε να δοθούν τα στίγματα  του κινητού της  αγνοούμενης, αλλά και να διαπιστωθεί αν οι ώρες που κατέθεσε ο σύντροφος της πως είχαν επικοινωνία είναι ακριβής.

Σύμφωνα με το protothema, ένα νέο στοιχείο που εξετάζει η Ασφάλεια είναι πως η 27χρονη συνάντησε τον 32χρονο συλληφθέντα προικειμένου να προμηθευτεί χασίς και αυτός στην κατάσταση που ήταν την μετέφερε σπίτι του και συνευρέθη ερωτικά μαζί της.

Στην Κω μεταβαίνει σήμερα και ομάδα ιδιωτών ντετέκτιβ από την Πολωνία που μετά από εντολή της οικογένειας της 27χρονης θα πραγματοποιήσουν έρευνες για τον εντοπισμό της. Την ίδια ώρα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν δημιουργηθεί ομάδες από Πολωνούς που ανεβάζουν στοιχεία τα οποία μπορεί να φανούν χρήσιμα στις έρευνες.




Το χρονικό της εξαφάνισης

Η  27χρονη Αναστάζια Ρουμπίνσκα εξαφανίστηκε αφού παρέα 5 αλλοδαπών (Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί) την οδήγησαν στο σπίτι τους μεθυσμένη, ενώ βρισκόταν σε μπαρ όπου είχε βγει να διασκεδάσει μόνη της.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την αρπαγή του κοριτσιού, ο οποίος όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση της 27χρονης έκλεισε εισιτήριο για το εξωτερικό, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι επιχείρησε να διαφύγει στην Ιταλία.

Διαβάστε επίσης:

Παζλ για δυνατούς λύτες η εξαφάνιση της Αναστάζια στην Κω – Τα δύο σημεία της έρευνας

Τι φρικιαστικό έκαναν στο 27χρονο κορίτσι στην Κω; Βρέθηκαν ίχνη πάλης σε έναν από τους 5 αλλοδαπούς

Κως: «Απήγαγαν την Αναστάζια» λέει η μάνα της 27χρονης που έπεσε θύμα του Μπαγκλαντεσιανού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This