Στο «κόκκινο» ο Κηφισός μετά από τροχαίο – Σημειωτόν τα αυτοκίνητα μετά από τροχαίο

Must Read

Στο «κόκκινο» βρίσκεται η κίνηση ακόμη μία ημέρα, με τις κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου να παρουσιάζουν μποτιλιάρισμα. Τεράστια ταλαιπωρία βιώνουν από το πρωί οι οδηγοί που κινούνται στον Κηφισό, αφού μετά από τροχαίο ατύχημα επικράτησε κυκλοφοριακό χάος.

Σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής, το κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε μετά από σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της ύψος της Λένορμαν, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά. Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στο κομμάτι από το ύψος του Αγ. Ιωάννη στου Ρέντη έως και την έξοδο για Πειραιά. Κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται και από την Αττική οδό μέχρι το Περιστέρι και στην άνοδο από Λένορμαν μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια.

Κι άλλοι κεντρικοί άξονες με μποτιλιάρισμα

Την ίδια ώρα, αυξημένη είναι η κίνηση και περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά και στις πύλες για Αργοσαρωνικό και Κυκλάδες. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, κίνηση τώρα καταγράφεται και στους εξής δρόμους:

-Μεσογείων
-Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη )
-Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη)
-Λ. Κηφισίας (άνοδος)
-Λ. Κηφισίας (κάθοδος)

Η κίνηση στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις καταγράφονται αυτήν την ώρα και στην Αττική Οδό, όπως επιβεβαιώνεται και με σχετική ενημέρωση από τον επίσημο λογαριασμό, στο Twitter. Συγκεκριμένα, παρατηρείται κίνηση και στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στην έξοδο για Λαμία και προς το Αεροδρόμιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This