Σπαραγμός στην κηδεία του 18χρονου που ξεψύχησε στην Ίο – Η ανατριχιαστική λεπτομέρεια

Ο αδικοχαμένος Μαξ μιλούσε με τον πατέρα του στο τηλέφωνο όταν κατέρρευσε

Must Read

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε χθες, στο Δουβλίνο, η κηδεία του 18χρονου Μαξ Γουόλ, του ενός εκ των δύο νεαρών Ιρλανδών που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην Ίο με διαφορά λίγων ωρών.

Μάλιστα, έγινε γνωστή μια συγκλονιστική λεπτομέρεια για τον θάνατο του. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον εφημέριο του κολλεγίου St Michael’s στο οποίο φοιτούσαν οι δύο 18χρονοι, ο Μαξ μιλούσε στο τηλέφωνο με τον πατέρα του όταν κατέρρευσε σε ένα σοκάκι κοντά στο λιμάνι της Ίου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από τη συγκίνηση για τον χαμό του φίλου του, Άντριου Ο Ντόνελ, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός σε γκρεμό.

«Ο Μαξ περπατούσε προς το λιμάνι όταν πέθανε. Μιλούσε στον πατέρα του Νάιαλ ο οποίος μου είπε ότι ο Μαξ ακουγόταν πολύ δυνατός στο τηλέφωνο», είπε ο ιερέας Πάντι Μόραν, κατά τη διάρκεια της κηδείας και συνέχισε: «Το ένα δευτερόλεπτο ο Μαξ ήταν ζωντανός και το άλλο όχι. Τόσο γρήγορο ήταν το τέλος του. Ο Μαξ δεν υπέφερε. Δεν φοβήθηκε. Πέθανε ακούγοντας τη φωνή του πατέρα του τον οποίο αγαπούσε τόσο πολύ. Υπάρχει κάποιου είδους παρηγορία σε αυτό».

«Είχε δίψα να δει τον κόσμο και να κατακτήσει όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούσε»

Από την πλευρά τους οι γονείς του Μαξ περιέγραψαν ως «δύναμη της φύσης» τον γιο τους χαρακτηρίζοντας «πρωτοφανή αγριότητα» τον θάνατό του.

«Του έκλεψαν το λαμπρό μέλλον του. Ο Μαξ ήταν γεμάτος ζωή. Είχε δίψα να δει τον κόσμο και να αποκτήσει όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούσε», είπε ο πατέρας του Μαξ στον επικήδειο για τον γιο του και πρόσθεσε: «ο Μαξ ήταν ο πιο καταπληκτικός αδερφός για τον Τσάρλι, ήταν οι καλύτεροι φίλοι. Θα τον αγαπάμε για πάντα».

«Μαξ αγαπημένο μας παιδί, θα σε αγαπάμε για πάντα, θα μας λείπεις για πάντα. Η μνήμη σου θα ζει για πάντα» είπε από την πλευρά της η μητέρα του 18χρονου Μαξ μετά την κηδεία στο Δουβλίνο.

Ο Μαξ ετάφη με τις φανέλες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Leinster Rugby, μια στέκα από μπιλίαρδο και ένα άλμπουμ που ετοίμασαν για τον ίδιο οι συντετριμμένοι φίλοι του.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This