«Άντε, καλορίζικο!» – Ξεσπά κάτοικος που είδε το σπίτι του να γίνεται στάχτη

«Δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο» λέει απεγνωσμένος ο κάτοικος

Must Read

Στάχτη και αποκαΐδια. Αυτό ήταν ό,τι απέμεινε από το σπίτι ενός άνδρα στο Λουτράκι, όπου το πύρινο μέτωπο κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά του από τη Δευτέρα, με τις αναζωπυρώσεις να εξακολουθούν να δυσκολεύουν την πυρόσβεση.

Όπως λέει ο άνθρωπος που είδε το εξοχικό του να τυλίγεται στις φλόγες, δεν κατάφερε να σώσει την περιουσία του, καθώς είχε κλείσει η εθνική οδός.

«Ρε παιδιά, τι ρωτάτε να πούμε; Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα, αφήστε το. Ο πόνος του καθενός, ο καθένας με την ιστορία του. Οι εικόνες μιλάνε, αφήστε μας εμάς. Μην τραβάς, ρε παλικάρι, χαμένο πάει», είπε και πρόσθεσε: «Εμείς δεν έχουμε χωριό, μικρασιατική καταγωγή και αυτό είναι το χωριό μας. Δόξα τω Θεώ το ζήσαμε κι αυτό… Τι να περιμένουμε; Για να πας και να ‘ρθεις από την Αθήνα να ποτίσεις και να δεις το σπίτι θες 25-30 ευρώ. Λόγω της φωτιάς δεν μας άφηναν να περάσουμε», σημείωσε.



Όπως ανέφερε, ο ίδιος είδε την φωτιά να καταπίνει το σπίτι του από την κάμερα: «Την πρώτη και τη δεύτερη μέρα η φωτιά δεν ήρθε από εδώ απ’ ό,τι είδαμε και στην τηλεόραση. Και ξαφνικά εχθές μέσα σε 3-4 λεπτά ήρθε μία εστία στα 50 μέτρα, η φωτιά πήδηξε μέσα και κάηκαν όλα. Δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο. Το είδα από κάτι κάμερες που είχα» είπε και πρόσθεσε σε δηλώσεις του στο Action 24: «Πεύκα είναι τριγύρω, το ρετσίνι βοηθάει. Άντε, καλορίζικο. Να πάρουμε και μία μπουλντόζα να ξεμπερδεύουμε».

Δείτε επίσης:

Συγκλονίζει νεαρό παιδί: «Δεν υπάρχει κανένας Μητσοτάκης, υπάρχει μόνο ο εαυτός μας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This