Συντριβή Canadair: Ανείπωτος θρήνος στη Θεσσαλονίκη για τον Ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη

Must Read

Στο πλευρό της οικογένειας του Περικλή Στεφανίδη στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν αργά το απόγευμα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, προκειμένου να παράσχουν ψυχολογική στήριξη στους δικούς του, καθώς το κλίμα είναι εξαιρετικά βαρύ.

Ο 27χρονος Ανθυποσμηναγός (Ι), συγκυβερνήτης του μοιραίου Canadair CL-215 που συνετρίβη σήμερα το απόγευμα στο χωριό Πλατανιστός κοντά στην Κάρυστο, την ώρα της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς που καίει από την περασμένη Κυριακή στην περιοχή, καταγόταν από την συμπρωτεύουσα, όπου και είχε μεγαλώσει, ενώ φοίτησε αρχικά στο 16ο Γυμνάσιο και κατόπιν στο 16ο Λύκειο της πόλης, αμφότερα στην Ξηροκρήνη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, συγγενείς και φίλοι άρχισαν να καταφτάνουν από νωρίς το βράδυ στο σπίτι της οικογένειας του Περικλή Στεφανίδη, ενώ στο σημείο παραμένει ασθενοφόρο της Πολεμικής Αεροπορίας και γιατρός του Σώματος, ο οποίος επισκέφθηκε τους γονείς του.

Ο θάνατος Περικλή Στεφανίδη και του Χρήστου Μουλά, των δύο χειριστών του Canadair CL-215 που έπεσε στην Κάρυστο, έχει συγκλονίσει τους πολίτες όλης της χώρας, με τον τόσο πρόωρο χαμό τους να έχει σημάνει «συναγερμό» για την άμεση λήψη μέτρων αποφυγής αντίστοιχων περιστατικών στο μέλλον.

Θυμίζουμε ότι στις Ένοπλες Δυνάμεις έχει κηρυχτεί τριήμερο πένθος προς τιμή των δύο χειριστών που έπεσαν στο καθήκον…


Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This