Σοβαρή καταγγελία ξεναγού: «Με ξυλοκόπησε σεκιούριτι γιατί πήγα για μπάνιο κοντά σε οργανωμένη παραλία»

Τι απάντησε η διεύθυνση του ξενοδοχείου

Must Read

Αναπάντεχες διαστάσεις λαμβάνουν οι οργισμένες αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα σχετικά με τις παραλίες που είναι πλήρως κατειλημμένες από ξαπλώστρες και ομπρέλες και έχουν οδηγήσει στην δημιουργία του «Κινήματος της Πετσέτας».

Πλέον κάποιοι δεν διστάζουν να ξυλοκοπήσουν ακόμα και άτομα τα οποία θέλουν απλά να περάσουν από οργανωμένες παραλίες για να κάνουν μπάνιο στο κομμάτι που είναι δημόσιο και ελεύθερο για όλους!

Πιο συγκεκριμένα, ένας Γερμανός ξεναγός προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία δηλώνοντας πως έφαγε ξύλο μέχρι λιποθυμίας από υπάλληλο ασφαλείας ενός ξενοδοχείου στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν πήγε να κάνει μπάνιο στο δημόσιο κομμάτι μιας παραλίας, κομμάτι της οποίας εκμεταλλεύεται το κατάλυμα για τους ενοίκους του.

Μιλώντας στο neakriti.gr ανέφερε:

«Είμαι ξεναγός ξέρω που μπορώ να πάω και που όχι. Δεν είχαμε σκοπό να καθίσουμε μπροστά τις ξαπλώστρες του ξενοδοχείου, θέλαμε να πάμε παραδίπλα και απλά έπρεπε να περάσουμε μπροστά από αυτό το τμήμα. Ήταν γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα, περάσαμε τα βράχια με τις τέσσερις κοπέλες και όταν μας είδε ο άνδρας που εργάζεται στη φύλαξη του ξενοδοχείου, άρχισε να φωνάζει. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι δεν θα καθίσουμε σε αυτό το σημείο, όμως μάταια».

Στη συνέχεια τα αίματα άναψαν και ο νταής σεκιουριτάς άρχισε να χτυπά στο πρόσωπο τον ξεναγό μέχρι που λιποθύμησε!

«Οι κοπέλες τρόμαξαν και μου είπαν να γυρίσουμε, τότε μου φώναξε ‘’άντε γ…ου’’ και με τη σειρά μου τον έβρισα και εγώ. Αφού είχαμε βγει στο δρόμο ήρθε με χτύπησε στο πρόσωπο και πέφτοντας χτύπησα και στο οδόστρωμα. Τα κορίτσια μου είπαν ότι λιποθύμησα. Αφού γυρίσαμε σπίτι και είδα τα τραύματα αποφάσισα να πάω στο νοσοκομείο», περιέγραψε.

Ο ίδιος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όπου θα παραμείνει μέχρι αύριο καθώς έχει σπάσει το κόκκαλο πάνω από το αριστερό του μάτι. Μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο ο αλλοδαπός θα κάνει καταγγελία στην Αστυνομία.

Δείτε την κατάσταση του ξεναγού:

Ο ίδιος αγανακτισμένος διερωτάται αν στην χώρα μας οι παραλίες είναι ιδιωτικές.

«Κάθε επιχείρηση που γειτνιάζει με παραλία οφείλει να διατηρεί ελεύθερη την πρόσβαση των λουόμενων (αν δεν υπάρχει άλλη πρόσβαση) μέσω των εγκαταστάσεών της. Αν με κάποιο τρόπο μια επιχείρηση προσπαθεί να παρεμποδίσει την πρόσβαση των πολιτών στην παραλία (με αποτρεπτικές πινακίδες, περιφράξεις ή φύλαξη) οι πολίτες πρέπει να απευθύνονται στην αστυνομία. Μοναδική εξαίρεση, οι λιγοστές οργανωμένες πλαζ για τις οποίες έχει θεσπιστεί εισιτήριο», υποστηρίζει.

Η απάντηση του ξενοδοχείου

Για το άγριο περιστατικό ενημερώθηκε και η διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Ποια ήταν η απάντησή της σύμφωνα με τον ξεναγό;

Ότι πληρώνει πολύ ακριβό ενοίκιο στον δήμο για την παραλία για αυτό και δεν αφήνουν κάποιον να καθίσει και υπάρχει φύλακας!

Πάντως, ο ξεναγός αναφέρει πως η πρόσβαση στην παραλία του ξενοδοχείου είναι μέσω ενός εστιατορίου, το οποίο αφήνει κάθε νύχτα το δρομάκι ανοιχτό προς εκείνη την κατεύθυνση.

Δείτε επίσης:

Εξαπλώνεται ραγδαία το «κίνημα της πετσέτας»: Στη Νάξο μαζεύουν άρον – άρον τις ξαπλώστρες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This