Τρομερές καταγγελίες του δικηγόρου της 43χρονης αστυνομικού που τη σακάτεψε στο ξύλο ο σύζυγός της

«Προσπάθησε να την σύρει από τα μαλλιά και να την πετάξει από το μπαλκόνι»!

Must Read

Απάντηση στην πλευρά του 53χρονου ιδιοκτήτη ταβέρνας στη Λάρισα, ο οποίος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του, έχοντας στείλει στο νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα την 43χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, αστυνομικό στο επάγγελμα, έδωσε ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας.



Για τα όσα διακινούνται τις τελευταίες ώρες (ειδικά μετά την ανάληψη της υπεράσπισής του από τον Αλέξη Κούγια) περί μηνυμάτων στο κινητό της και «στενής σχέσης» της 43χρονης με συνάδελφό της, ο Διαμαντής Μπασαράς είπε χαρακτηριστικά:

«Υπάρχουν κακουργηματικές πράξεις οι οποίες δεν έχουν διερευνηθεί και θα διερευνηθούν στο πλαίσιο της διαδικασίας. Υφίσταται και μια δεύτερη ταλαιπωρία το θύμα με ψέματα που διακινούνται τις τελευταίες ώρες σε ανακοινώσεις και δελτία Τύπου και στα οποία θα απαντήσει αρμοδίως. Εμπλέκονται ανώτατοι αξιωματικοί, προϊστάμενοι εισαγγελίας πρωτοδικών Λάρισας, χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο και χωρίς να υπάρχει ούτε ψήγμα αλήθειας. Όσα λένε για τα μηνύματα είναι αποκυήματα της φαντασίας τους».

Επίσης, ο κ.Μπασαράς (σ.σ, ένας εκ των δύο συνηγόρων της 43χρονης), αποκάλυψε ότι κατά την κατάθεση της αστυνομικού στις Αρχές, επισημάνθηκε πως εν μέσω κακοποίησης και ξυλοδαρμού, ο 53χρονος «προσπάθησε να την σύρει από τα μαλλιά και να την πετάξει από το μπαλκόνι»!

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης του ταβερνιάρη στην εν διαστάσει σύζυγό του, το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί και όπως είπε ακόμα ο δικηγόρος για την κατάστασή της «έχει ρήξη πλευρού, το πρόσωπό της είναι παραμορφωμένο».



Απαντήσεις στα όσα καταλογίστηκαν στις Αρχές από την πλευρά της υπεράσπισης, έδωσε στις Αρχές και ο ιατροδικαστής, Χρήστος Κραββαρίτης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως «η Εισαγγελία γνώριζε ότι η έκθεση μου δε θα ήταν έτοιμη την ημέρα της απολογίας του κατηγορουμένου».












Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This