Με κίτρινα λουλούδια «αποχαιρέτησαν» τον Μιχάλη οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Must Read

Κίτρινα λουλούδια άφησαν ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προς τιμήν του Μιχάλη Κατσουρή στο σημείο όπου δολοφονήθηκε χθες το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τη διάρκεια αιματηρών επεισοδίων που προκάλεσαν χούλιγκανς και υποστηρικτές της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Συγκεκριμένα οι αρχηγοί της ΑΕΚ Κώστας Γαλανόπουλος, Γιώργος Αθανασιάδης, Σέρχιο Αραούχο, Στίβεν Τσούμπερ, Νταμιάν Σιμάνσκι, θέλησαν με την ιδιαίτερα συγκινητική αυτή χειρονομία να αποτίσουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο φίλαθλο της ομάδας τους.

Τους παίκτες συνόδευσαν στο σημείο ο team manager της ΑΕΚ Δημήτρης Ναλιτζής, ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα και ο Πάνος Αναστασόπουλος επίσης από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής δέχθηκε θανατηφόρο χτύπημα στο μπράτσο από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, και λίγη ώρα αργότερα ξεψύχησε  στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου είχε μεταφερθεί εσπευσμένα, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών. Στα ίδια επεισόδια τραυματίστηκαν άλλα οκτώ άτομα, τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο ίδιο νοσοκομείο και φρουρούνται από αστυνομικούς.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε και σε συλλήψεις 98 ατόμων, 84 εκ των οποίων είναι Κροάτες, ένας Αυστριακός, ένας Βόσνιος, ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και δύο Έλληνες, οι οποίοι κρατούνται στην Ασφάλεια Αττικής. Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια των σφοδρών επεισοδίων ξέσπασε πυρκαγιά από βόμβα μολότοφ σε ξερόχορτα σε ρεματιά επί της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου, η οποία σβήστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική, ενώ τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών, για να διαλύσουν τους συμπλεκόμενους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This