Ενδοοικογενειακή βία στην Ζάκυνθο: Απείλησε την σύζυγό του, την δάγκωσε και την ξυλοφόρτωσε!

Ο μαινόμενος σύζυγος επιτέθηκε και στον κουνιάδο του!

Must Read

Διαστάσεις επιδημίας έχουν λάβει τα φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας, με τις Αρχές της Ζακύνθου αυτήν την φορά να βρίσκονται αντιμέτωπες με έναν μαινόμενο άνδρα που όχι μόνο απείλησε την εν διαστάσει σύζυγό του, αλλά την δάγκωσε και την ξυλοφόρτωσε!

Το περιστατικό που προκαλεί την οργή της κοινής γνώμης εκτυλίχθηκε χθες λίγα λεπτά μετά τις 20:00, στην περιοχή Σαρακηνάδο. Η 46χρονη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της με τον 48χρονο αδερφό της, όταν ο θερμόαιμος 55χρονος «μπούκαρε» μέσα και αφού την….«έλουσε» με βρισιές και απειλές, στη συνέχεια της επιτέθηκε, τη δάγκωσε και «έσπασε στο ξύλο» και τον κουνιάδο του!

Πιο αναλυτικά, ο 55χρονος σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛΑΣ, προκάλεσε στην γυναίκα σωματική βλάβη δαγκώνοντάς την στο αριστερό χέρι (μπράτσο) και στη συνέχεια στον κουνιάδο του δαγκώνοντας τον στο δεξί χέρι (μπράτσο) χτυπώντας τον με κλωτσιά στα γεννητικά του όργανα και με μπουνιά στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Από την πλευρά του, ο 55χρονος ισχυρίστηκε ότι εκείνοι του επιτέθηκαν, τον εξύβρισαν και τον έδειραν προκαλώντας του σωματικές βλάβες στο στόμα, την κοιλιακή χώρα και το κεφάλι.

Και οι τρεις τους οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου για παροχή πρώτων βοηθειών, με τους γιατρούς να κρίνουν ότι δεν έχρηζαν νοσηλείας, ενώ σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα της «ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης», της «ενδοοικογενειακής απειλής» και της «εξύβρισης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This