Ζήτησε νερό από τον γιο της και εκείνος της επιτέθηκε και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα – «Θα τη βρείτε νεκρή»

Φοβάται για τη ζωή της η 59χρονη και ζητάει να μπει φυλακή ο γιος της

Must Read

Οργή προκαλεί η απερίγραπτη επίθεση ενός 41χρονου στην 59χρονη μητέρα του στη Θεσσαλονίκη, επειδή εκείνη ζήτησε ένα ποτήρι νερό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βίωσε τον απόλυτο τρόμο μέσα στο σπίτι όπου ζούσε με τον γιο της στον Δενδροπόταμο, το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, η 59χρονη καταγγέλλει ότι ο γιος της ξεκίνησε καβγά όταν του ζήτησε να της φέρει λίγο νερό. Αφού την χτύπησε και την έβρισε, κατέβασε το παντελόνι του και έδειξε στη μητέρα του τα γεννητικά του όργανα, ξεστομίζοντας χυδαίες εκφράσεις.

Η 59χρονη κάλεσε την αστυνομία και ο 41χρονος συνελήφθη.  «Πάρτε την από εδώ γιατί αν δεν την πάρετε θα την βρείτε το πρωί νεκρή» είπε στους αστυνομικούς ο δράστης, με τη γυναίκα να ζητάει την ποινική του δίωξη.

«Έχει ξεφύγει η κατάσταση του τελευταία. Επιθυμώ να μπει φυλακή γιατί φοβάμαι για τη ζωή μου» ανέφερε έντρομη στην κατάθεση της και επισήμανε ότι «σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει».

Σε βάρος του 41χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This