Λαμία: Νεκρά σε αρδευτικό κανάλι δύο νεαρά ξαδέρφια

Οικογενειακή τραγωδία με έναν 18χρονο και έναν 19χρονο που βρέθηκαν νεκροί μέσα σε αρδευτικό κανάλι

Must Read

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Λαμία, όπου έχασαν τη ζωή τους δύο ξαδέρφια ηλικίας μόλις 18 και 19 ετών, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημά τους βρέθηκε μέσα σε αρδευτικό κανάλι. 

Σύμφωνα με το lamiareport.gr  το αγροτικό στο οποίο επέβαιναν τα δύο νεαρά ξαδέρφια, εντοπίστηκε από διερχόμενο οδηγό, ο οποίος κάλεσε σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε τρακτέρ, το οποίο σήκωσε το αυτοκίνητο που είχε αναποδογυρίσει και τα δύο νεαρά παλικάρια εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

https://www.youtube.com/watch?v=MRXesdI48Ow

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 18χρονο και τον 19χρονο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκροί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα νεαρά παιδιά έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό, ενώ εκτιμάται ότι βρίσκονταν μέσα στο κανάλι για περισσότερα από 30 λεπτά, μέχρι να τους εντοπίσει ο διερχόμενος οδηγός.

https://www.youtube.com/watch?v=z4NgLJdlIss

Τα δύο ξαδέρφια είχαν πάει να κάνουν αγροτικές δουλειές στην περιοχή και επέστρεφαν στο σπίτι τους όταν συνέβη το δυστύχημα. Μάλιστα, ο 19χρονος βρισκόταν στο χωριό για διακοπές και είχε προσφερθεί να βοηθήσει στις εργασίες τον ξάδερφό του.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This