Βόλος: Θλίψη από τον θάνατο ενός ακόμη βρέφους – Ποια ήταν η διάγνωση

Απαρηγόρητοι οι γονείς του

Must Read

Απέραντη θλίψη αλλά και έντονο προβληματισμό προκαλεί ο θάνατος ενός ακόμη βρέφους μόλις λίγων μηνών στον Βόλο.

Πριν από λίγες μέρες ξεψύχησε ένα μωράκι μόλις λίγων ωρών και τώρα ήρθε η είδηση πως ένα βρέφος που έζησε μόλις 11 μήνες έφυγε από την ζωή αφήνοντας απαρηγόρητους τους γονείς του που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την τραγωδία που τους βρήκε!

Σύμφωνα με το gegonota.news, το παιδί έπασχε από σπάνια ασθένεια, την οποία οι γονείς δεν είχαν γνωστοποιήσει στο περιβάλλον τους με συνέπεια να νομίζουν πως όλα είναι καλά.

Την είδηση του θανάτου του μωρού που ήταν αγοράκι έκανε γνωστή ο ίδιος ο πατέρας του , με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα που ραγίζει καρδιές.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε τον θάνατο του 11 μηνών γιόκα μας. Η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή 25/8 και ώρα 11 και 30 π.μ. στο ναό του κοιμητηρίου. Η επιθυμία μας είναι αντί στεφάνων, να γίνει κατάθεση του αντιτίμου στον σύλλογο ΓΑΛΗΝΟΣ στο GR 090 1405860586002002014875 είναι ALPHA BANK», έγραψε ο άντρας.

Δείτε επίσης:

Βρέφος «έσβησε» στον Βόλο σε μόλις 80 λεπτά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This